Museu d'Alcover

El Museu d'Alcover reobre les portes el 12 de juny amb reserva prèvia i entrada gratuïta

També estrena nou horari d'obertura, els divendres, dissabtes i diumenges d’11.00 h a 13.00 h, i els divendres i dissabtes de 18.00 h a 20.00 h

El Museu d'Alcoverreobre de nou al públic el proper divendres 12 de juny, després d'un tancament de portes forçat, des del passat mes de març, per la situació de la Covid-19. No obstant això, l'equipament cultural ha continuat mantenint actives les xarxes socials amb diferents continguts i no ha deixat de treballar amb la comunitat i reforçar la identitat col·lectiva del poble.

Per tal de garantir la seguretat dels treballadors i visitants, el Museu ha seguit les directrius del pla de desconfinament dels museus, així com el pla de contingència específic de l’equipament. Ara, amb una nova fase damunt la taula, el Museu convida als visitants a gaudir novament de les darreres actuacions dins l'espai Triàsic, amb la nova corba del temps, els calaixos tàctils o les imatges del treball a les pedreres de Lucas. Les activitats com Bandolers, pedres i palaus o Triàsic en família es reprendran quan la normativa vigent ho permeti.

A més, per incentivar l'afluència de visitants després del tancament, ofereix l'entrada gratuïta fins el 28 de juny i sempre ha de ser amb reserva prèvia. També estrena nou horari d'obertura, els divendres, dissabtes i diumenges d’11.00 h a 13.00 h, i els divendres i dissabtes de 18.00 h a 20.00 h. Per últim, cal tenir en compte que cal respectar la distància física de 2 metres, i seguir les indicacions del personal del museu per evitar el contacte i l’espai s’ha adequat  amb la senyalització i mesures de protecció necessàries per ser un espai segur i garantir la correcta atenció als visitants i als usuaris.


Comentaris