Trenquen el pany i entren a robar a l'Ajuntament de Querol

Els fets van tenir lloc la matinada del diumenge al dilluns 8 de juliol
Els lladres han trencant el pany de l'edifici i s'han endut un ordinador portàtil i 20 euros | Ajuntament de Querol

 

Durant la matinada del diumenge 7 al dilluns 8 de juliol, l'Ajuntament de Querol ha estat víctima d'un robatori. Segons ha difós l'ens municipal a través del seu perfil de Facebook, els lladres han trencant el pany de l'edifici i s'han endut un ordinador portàtil i 20 euros.

 

L'alcalde de la població, Jordi Pijoan, en declaracions a TarragonaDigital ha assegurat que, tot i l'incident, «no s'han de lamentar grans desperfectes, ja que els lladres han rebentat la porta i només buscaven diners». De moment, no es sospita de cap persona i al llarg del dia d'avui el consistori presentarà la denúncia pertinent al cos de Mossos d'Esquadra de Catalunya.

 

Extingit l'incendi de vegetació forestal de Querol

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van extingir diumenge al vespre l'incendi de vegetació forestal que afectava el terme municipal de Querol, que cremava la zona del Mas Vermell des de les 15.30 h de la tarda. Els veïns del carrer del Cucut van ser desallotjats de manera preventiva.

 

En aquest foc van arribar a treballar fins a 15 dotacions terrestres i 4 dotacions aèries dels Bombers i, segons sembla, l'incendi s'hauria produït per un llamp.