La Sala Kursaal de Valls acollirà la Fira d’Intercanvi i Segona mà

Se celebrarà durant el matí del 17 de novembre i es complementarà amb activitats familiars
Sala Kursaal de Valls. | VallsDiari.cat

El diumenge 17 de novembre, la Sala Kursaal de Valls acollirà la Fira d’Intercanvi i Segona mà. L’esdeveniment tindrà lloc en horari de matí, de les 10.00 a les 14.00 hores i està organitzat per la Regidoria de Sostenibilitat, Serveis Ambientals i Medi Natural de l'Ajuntament de Valls.

La fira pretén ser un nou espai creat perquè tothom pugui vendre, intercanviar o donar tot allò que ja no necessita però que encara està en bon estat. Així, les persones interessades a participar-hi poden portar objectes variats que tinguin a casa sense utilitzar, com per exemple un cotxet de nadons, un bressol, llibres, roba, joguines, electrodomèstics, objectes de decoració, material d'esport... D'aquesta manera s'evitarà que es converteixin en un residu i se li donarà un nou valor.

La fira està adreçada a participants no professionals

Aquest serà un espai obert a qualsevol persona major de 16 anys, així com membres d'associacions i entitats. Es tracta d'un lloc reservat per a participants no professionals, de manera que no hi poden prendre part antiquaris, brocanters, artesans, comerciants amb restes d'estoc... A més, tothom qui ho vulgui pot accedir a la fira a la recerca d'allò que necessiti.

Els interessats en disposar d'una taula a la Fira d'intercanvi i segona mà s'han d'inscriure prèviament mitjançant el full d'inscripció que es pot descarregar al web de l’Ajuntament de Valls i presentar-lo a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores, i dimarts i dijous de 17.00 a 19.30 hores, o a les Oficines d'Urbanisme i Medi Ambient, ubicades al carrer Paborde, 6-8, en horari de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores. Per altra banda, també es pot enviar el full d'inscripció signat i escanejat a l'adreça de correu mediambient@valls.cat. La inscripció és gratuïta però el nombre de places és limitat.

Activitats familiars complementàries

L'esdeveniment també comptarà amb activitats familiars complementàries com un espai de reparació del Ric-Rac, jocs tradicionals i el Pop del reciclatge. Aquest últim és una eina que l'Agència de Residus de Catalunya posa a l'abast dels nens i nenes, que de forma lúdica i pedagògica, vol ajudar que els més petits adquireixin hàbits que els hi permeti interioritzar la recollida selectiva dels residus com una acció quotidiana en la seva vida.

"‼ATENCIÓ: Valls eliminarà d'aquí a poques setmanes una mítica font" "🗣ATENCIÓ: Comença la mediació a l'empresa d'Alcover aturada des de fa 1 setmana"