La plaça del Pati acollirà la II Mostra d'Entitats Juvenils de Valls

Serà el 13 de juliol en horari de tarda. Hi haurà tallers als estands de cada entitat, escenari jove, un sorteig d'obsequis i regals i un concert final
La plaça del Pati de Valls acollirà la mostra. | google maps

 

La Coordinadora de Joves de Valls i el servei de Joventut Valls Jove presenten la II Mostra d'entitats juvenils de Valls que es realitzarà el proper dissabte dia 13 de juliol, a la plaça del Pati de Valls a la tarda. 

 

El programa de l'acte engloba diverses activitats: en primer lloc, de les 18.30 a les 20.00 hores, hi haurà tallers gratuïts als estands dinamitzats per cada entitat; de les 20.00 a les 21.00 hores, hi haurà actuacions a l'Escenari jove; seguidament, es farà un sorteig entre tota la gent jove que hagi participat en tots els tallers; i, finalment, a les 21.30 hores, hi haurà un concert amb Marina Vidal i el grup vallenc de versions pop-rock Hide Out. 

 

Enguany serà la segona edició d'aquest acte amb el qual es pretén donar a conèixer al conjunt de la ciutadania (especialment a les persones joves) les entitats i els col·lectius juvenils que hi ha a la ciutat, les seves activitats i els seus àmbits de treball.

 

A la vegada, es vol fer valdre la participació i les iniciatives juvenils implicades en la societat vallenca i també es vol motivar i conscienciar els i les joves de la importància d'organitzar-se i participar en espais col·lectius per ser agents actius de canvi i transformació social.

 

Hi participen 8 entitats juvenils de la ciutat

A la mostra hi participaran un total de 8 entitats i col·lectius juvenils de diversos àmbits tots ells formats i promoguts per gent jove, com són: l'Agrupament Escolta i Guia Verge de la Candela, l'Associació As en la Manga, l'Associació Trèvol, el Cor Koré (de l'Associació Suite Cor), la Coral Infantil Cors Alegres, l'Esplai Esquirols, el Grup de Teatre Principal i el col·lectiu La Marruixa. A banda, Valls Jove tindrà un estand per donar informació de tots els serveis i activitats que ofereix a la ciutadania jove.

 

Com a novetat, hi haurà l'Escenari Jove per mostrar el talent creatiu i cultural de la gent jove de Valls. Hi actuaran joves artistes de les escoles i acadèmies de dansa de la ciutat (Adagi, Infinity i Nou Ritme), del Cor Koré i del Grup de Teatre Principal de Valls.