GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'alcalde de Valls i el conseller d'Interior destaquen que Valls és «una ciutat segura»

Aquest migdia s'ha reunit la Junta Local de Seguretat amb la presència de Miquel Buch
Reunió de la Junta Local de Seguretat de Valls. | J.V.

 

L'alcalde de Valls, Albert Batet, ha assegurat aquest migdia que Valls «és una ciutat segura». L'alcalde ha fet aquestes declaracions després de la Junta Local de Seguretat que ha estat presidida pel conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya, Miquel Buch. Segons l'alcalde vallenc, durant la reunió també s'ha fet una valoració «positiva» del pla d'acció conjunta específica que s'està realitzat al Barri Antic de Valls. «El tancament de bars i pisos conflictius ha donat molt bons resultats», ha remarcat Batet.

 

 

D'altra banda, el conseller d'Interior de la Generalitat, Miquel Buch, ha coincidit amb les declaracions de Batet assegurant, també, que Valls és «una ciutat segura». Buch ha posat dades per demostrar aquesta afirmació. Segons el conseller, la capital de l'Alt Camp té una ratio de fets delictius per cada mil habitants, onze punts per sota de la mitjana catalana. A més a més, ha afegit que s'han resolt un 12,3% més de fets l'any 2018 vers el 2017 i que la taxa de resolució d'aquest fets delictius ha tingut un 1% més d' «èxit» respecte el 2017. «Quan hi han fets penals denunciats, la policia actua i actua amb professional i èxit», ha conclòs.

 

Miquel Buch, conseller d'Interior i Albert Batet, durant la reunió de la Junta Local de Seguretat de Valls. | J.V.

 

Pel que fa al Barri Antic, el conseller ha remarcat que durant el segon semestre de l'any 2018 hi ha hagut un increment del patrullatge «tant de les unitats de seguretat ciutadana com de l'ARRO, i un increment de denúncies i detencions». L'operatiu, segons Buch, ha millorat la situació dels veïns del Barri Antic.

 

La reunió de la Junta Local de Seguretat, que ha tingut lloc a l'Ajuntament, també ha comptat amb la participació del delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Òscar Peris, el director dels Serveis Territorials d'Interior a Tarragona, Joan Carles de la Monja, el regidor de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Enric Garcia, l'intendent cap de la Regió Policial Camp de Tarragona, Ramon Chacón, i el sotsinspector cap de la Policia Local de Valls, Carles Serra, entre altres autoritats. Abans de la reunió de la Junta, el conseller ha signat el llibre d'honor de l'Ajuntament.

 

També et pot interessar

L'Ajuntament de Valls tanca un narcopis al carrer Forn Nou

El Barri Antic de Valls, el desgast del cor de la ciutat