Dames i Vells d'Alcover

Alcover anuncia la suspensió de la Festa Major a poques hores del seu inici

Pel que fa al preu de les entrades del concert de la SUU i de Dames i Vells es retornarà i en breu s’informarà del procediment a seguir

Alcover ha suspès  tots els actes presencials de la Festa Major 2020. Segons l'equip de govern, «aquesta decisió s’ha pres un cop rebuda la instrucció del  Govern de la Generalitat publicada al Procicat que en el seu punt número 13 diu que queda suspesa la celebració presencial de congressos, convencions, fires comercials i festes majors».

Davant d'aquesta situació, l'ajuntament vol fer un reconeixement a totes les  entitats alcoverenques pel treball de preparació que han dut a terme en els últims mesos, feina que en aquesta ocasió no podran lluir. És per això pel que, d’acord amb el Ball de Diables Bruixots d’Alcover i amb la companyia de teatre La Resclosa, demà divendres s’emetrà on line el pregó de Festa Major i la lectura de versots; i el dissabte, també en format digital, la representació de Dames i Vells. Aquests actes es complementaran amb una exposició  a diversos indrets del poble en la que, tot passejant, podrem rememorar imatges de com els nostres avantpassats celebraven aquestes festes.

Pel que fa al preu de les entrades del  concert  de la SUU i de Dames i Vells es retornarà i en breu s’informarà del procediment a seguir.