Vallmoll suspèn la Festa Major arran dels brots de Covid-19 propers al territori

Mitjançant un comunicat, Josep Lluís Cusidó, l’alcalde, ha donat a conèixer la decisió

Cau de la graella cultural de l'estiu una altra Festa Major icònica de l’Alt Camp. Arran de l’increment de brots de la Covid-19 dels últims dies, l’Ajuntament de Vallmoll ha informat a través d’un comunicat que ha decidit suspendre la seva festa patronal prevista pel mes d’agost, en honor a l’Assumpció de la Mare de Déu.

Segons Josep Lluís Cusidó, l’alcalde, una de les principals responsabilitats que tenen els càrrecs públics és vetllar per la salut i benestar dels nostres convilatans i davant d'una pandèmia sense precedents com és la Covid-19, un virus altament agressiu i contagiós en llocs de més concurrència de persones, «no ens la podem jugar i, per prudència i responsabilitat, hem decidit suspendre tots els actes festius dels propers mesos, seguint les indicacions de les autoritats sanitàries».

Així, tot i que l’equip de govern de Vallmoll feia mesos que avaluava fer una Festa Major en un format reduït, els nombrosos brots sorgits en diverses poblacions properes al Camp de Tarragona han fet que finalment s’hagi decidit suspendre la totalitat de la programació.

"Última hora: La decisió que s'acaba de prendre sobre les Festes Decennals de Valls" "Figuerola del Camp activa un pla per atraure el turisme"