El Pla de Santa Maria cancel·la la Fira del Vent a causa de la situació sanitària

Els actes s'havien de celebrar el 17 i 18 d'octubre

Les noves restriccions decretades per la Generalitat de Catalunya ja han tombat els primers actes culturals a l'Alt Camp. En aquest sentit, l'Ajuntament del Pla de Santa Maria i la Presidència de la Fira han anunciat que suspenen la Fira del Vent d'enguany, prevista pel cap de setmana del 17 i 18 d'octubre. 

La Fira 2020 s’havia dissenyat de manera que els actes programats ja s’ajustaven a les normes que han d’entrar en vigor el divendres 16 d’octubre. L’exposició s’havia de visitar en grups de sis persones amb cita prèvia. Tant el concert com els actes a l’aire lliure –diables, castell de focs i homenatge als sanitaris– també es feien amb reserva i amb aforaments reduïts al 50 per cent. Malgrat això, l’equip de govern municipal considera «que l’ajornament és la mesura més indicada en les circumstàncies actuals».

Totes les activitats previstes es programaran de nou tan aviat com la situació ho permeti. La nova data s’anunciarà oportunament tan bon punt les mesures sanitàries ho facin aconsellable. Totes les reserves realitzades –exposició, concert, diables i homenatge– seguiran sent vàlides per a les persones que desitgin mantenir-les. Es contactarà amb elles en el seu moment.

Per últim, pel que fa a l’aplicació per a telèfons mòbils 'Descobreix El Pla de Santa Maria' entrarà en funcionament aquest cap de setmana tal com estava previst. La gimcana que s’havia de realitzar amb aquest joc s’ajorna igual que la resta d’actes, tot i que ha de tenir lloc en exteriors i individualment o bé en grups petits. 

"Primeres imatges de la construcció de l'orgue de Valls a l'interior de l'església!" "Es presenta una de les publicacions castelleres més esperades"