Un treballador de Tailàndia desinfectant una sala de reunions el 10 de març de 2020

L'Ajuntament de Valls suspèn els mercats setmanals de la verdura i de la roba a causa del coronavirus

La mesura entra en vigor a partir de demà i durant un període de 15 dies, entre el 13 i el 27 de març

L’Ajuntament de Valls ha decidit, aquest matí, les actuacions preventives de control del coronavirus, després de la reunió de la comissió municipal de seguiment interdepartamental, d’acord amb les mesures adoptades per la Generalitat des de la declaració de la fase d’alerta del Procicat i atenent també l’evolució dels fets en els últims dies.

En aquest sentit, s'ha acordat la suspensió amb caràcter general de les activitats considerades no essencials que tinguin lloc en instal·lacions i equipaments municipals, a partir de demà i durant un període de 15 dies, entre el 13 i el 27 de març inclosos. La mesura afecta també als mercats setmanals de la roba i de la verdura.

Per altra banda, durant aquest període, romandran tancats al públic i se suspendran totes les activitats, tan municipals com les que siguin organitzades per entitats o agents privats, que tinguin lloc a la Biblioteca Carles Cardó i Centre Cívic de Valls, l'Escola Municipal de Música Robert Gerhard, el Museu de Valls, la Llar del Jubilat, els Teatres de Valls (Teatre Principal i Centre Cultural Municipal), el Centre Esportiu Municipal el Fornàs, el Centre Esportiu Municipal el Vilar, la Sala Kursaal i l'Edifici de Sant Roc.

S’altera la programació cultural de Valls

En aquesta línia, el tancament dels teatres alterarà la programació cultural prevista. Així doncs, l’espectacle ‘La Dona del 600’ previst per aquest dissabte a les 21.00 hores al Centre Cultural, s’ajorna fins al 18 d’abril al mateix lloc i hora.

Pel que fa a l'espectacle familiar ‘El Faune, el drac i el dimoni’ previst pel dissabte 21 de març, s'ajorna a l'espera d'establir una nova data. Queden suspeses les representacions de l'espectacle teatral en anglès ‘Frankenstein’, copresentat amb Imaginautes Serveis Culturals, i les visites teatralitzades ‘les Bambolines’ dirigides a públic escolar.

També se suspèn: el muntatge ‘Origen, el musical de Narnia’ de l'Església Cristiana Unida de Valls previst pel diumenge 15 de març a les 19.00 hores; l'acte de l'Institut Jaume Huguet previst pel dimarts 17 de març a les 9.00 hores; el concert ‘L'art de la fuga’ de la Camerata Eduard Toldrà organitzat pels Amics de la Música previst pel dijous 19 de març a les 20.30 hores al Teatre; l'espectacle en anglès previst pel divendres 20 de març al Teatre Principal del Col·legi Cor de Maria; la gala de dansa benèfica de la Lliga contra el càncer i l'escola Infinity prevista pel diumenge 22 de març a les 18.00 hores al Centre Cultural; el concert ‘Un viatge esbojarrat’ de la Coral Infantil Cors Alegres pel mateix diumenge a les 18.00 hores al Teatre Principal; la xerrada organitzada per l'AFA Escola Enxaneta prevista el 27 de març al Centre Cultural; i la cantata organitzada per l'Escola de Música Robert Gerhard el diumenge 29 de març al Centre Cultural.


Comentaris