Tanca la secció de crèdit de la Cooperativa de Cabra del Camp

Aquest divendres a les 22.00 hores hi haurà una assemblea on s’informarà sobre el tancament
Cabra del Camp. | Cedida

Tanca la secció de crèdit de la Cooperativa de Cabra del Camp, a l’Alt Camp. Així ho han confirmat a aquest mitjà fonts molt properes a la Cooperativa, que també han afegit que el tancament no és en cap cas «imminent», sinó que se seguirà tot un procés que pot durar mesos i que podria ser «relativament llarg».

Precisament, aquest divendres dia 15 de novembre, a les 22.00 hores, s’ha convocat una assemblea general per tal d’informar del tancament i explicar els fets i, a partir d’aquí, ja es donarà a conèixer més informació.

Veïns de Cabra del Camp han manifestat el seu malestar per les xarxes socials

Membres de la societat civil de Cabra del Camp han manifestat el seu rebuig a aquest tancament, que l’han atribuït a un manament per part del govern de la Generalitat, en concret al departament de Vicepresidència.

En aquest sentit, han lamentat el tancament d’un servei «imprescindible» i s’han sorprès que el tancament tirés endavant, alhora que han volgut fer saber la seva impotència «per no poder fer res i veure com ho anem perdent tot».

"📈ATENCIÓ: Valls estrena una web pionera en la consulta de dades de les administracions" "👏BONA NOTÍCIA: Es presenta la campanya «Recupera un metre quadrat del centre històric de Valls»"