Piscina d'estiu de Valls

Les noves mesures de contenció de la Covid-19 obliguen a tancar els dos centres esportius municipals de Valls

Es mantenen però oberts per atenció al públic

A causa de les mesures aprovades pel govern de la Generalitat de Catalunya per contenir la pandèmia de la Covid-19, el Patronat Municipal d'Esports de Valls ha decidit tancar els dos centres esportius municipals, el CEM el Fornàs i el IEM el Vilar, i ha suspès els seus serveis i activitats. La mesura inclou, d'acord amb el que ha aprovat el Procicat, també la suspensió d'entrenaments i competicions que les entitats esportives realitzen a les instal·lacions municipals, a excepció de les que competeixen en lligues professionals (primer equip de la UE Valls i equip EBA del CB Valls) i dels esportistes d'elit.

Els dos centres romanen oberts això sí per mantenir els serveis d'atenció al públic. Per evitar desplaçaments, els usuaris també es poden adreçar per correu electrònic o als telèfons habituals d'informació. Alhora, des del PME s'informa que s'està treballant per oferir el més ràpidament possible una oferta d'activitats online, com ja es va efectuar durant els mesos de confinament durant la primavera.

Per altra banda, el Patronat d'Esports ha decidit ajornar el cobrament de les quotes corresponent al mes de novembre, fins a conèixer la durada de les restriccions.


Comentaris