El Convent de les Arts d’Alcover acull una nova edició del cicle ‘Parlem Contemporani?’

La tercera edició del cicle arriba aquest dissabte 30 de novembre amb diverses propostes d’arts visuals
El Convent de les Arts d'Alcover. | Àngel Ullate

El Convent de les Arts d'Alcover acollirà, aquest dissabte 30 de novembre, una nova edició del cicle Parlem Contemporani?, la programació estable d'Arts visuals. L'acte, totalment gratuït, s'iniciarà a les 11.30 hores amb la sessió número 13 d'aquesta tercera edició i amb quatre propostes de creadors de les comarques de Tarragona, en situacions i registres ben singulars.

Obrirà (i probablement clourà) la sessió, al claustre, Anton Roca amb una acció realitzada amb rigor i mètode científic contra una planta (Eriobotrya japonica).

Per altra banda, Aureli Ruiz proposa una relectura i adaptació als espais del Convent de les Arts a través de l'afecte, l'amor, el conflicte, l'obsessió, la tensió, la violència i les tecnologies comunicatives globals.

Col·laboració amb el Museu d’Art Modern de Tarragona

Per a aquesta sessió, s'estrenarà la col·laboració amb el Museu d'Art Modern de Tarragona (MAMT), que cedeix una instal·lació d'Ester Ferrando, una peça sense títol que ens remet a un objecte vinculat a la cambra de bany, evocant així un espai d'intimitat, de trobar-se un mateix.

Finalment, Jordi Llort Figuerola oferirà poder interactuar, en un gest intimista i alhora voyeur amb ‘Aquell instant etern’, amb una vintena dels seus anomenats ‘Diaponanogrames’, un ‘Orgasmagrama’ i un ‘Metaquadre’ finalista de la darrera biennal del MAMT.

Els dies 11 de gener i 15 de febrer es duran a terme les darreres sessions d'aquesta tercera edició del cicle d'arts visuals. 

"👉Valls estrena nova executiva local d'ERC" "❗Un vehicle de neteja xoca frontalment amb una paret a Valls"