El periodista Toni Aira presentarà el seu darrer llibre a Valls el 22 de juny

La presentació ha estat organitzada per Vallspiula

El periodista i doctor en comunicació per la Universitat Ramon Llull, Toni Aira, presentarà el seu darrer llibre titulat 'L'altra guerra de successió', el pròxim 22 de juny al restaurant Portal 22 de Valls. La iniciativa va a càrrec de Vallspiula, 'l'avantguarda tuitera' de la ciutat de Valls, que es torna a posar en marxa després de diversos mesos d'inactivitat.

L'acte serà presentat pel també vallenc, gestor cultural i comunicador, Jaume Pros i des de l'organització també s'ha avançat que l'acte serà gratuït i obert a tothom, però sempre respectant i complint totes les mesures sanitàries, com l'obligatorietat de portar mascareta.

Vallspiula es reinventa

Vallspiula és un projecte iniciat fa més de cinc anys a Valls amb la intenció de crear un espai de debat '2.0' a la xarxa social Twitter, a partir de la programació d'activitats com presentacions dellibres, ponències, taules rodones i altres de format similar. Des dels seus inicis, Vallspiula s'ha caracteritzat per l'organització de sopars tertúlia, un espai íntim on els assistents poguessin gaudir d'un bon àpat amb la presència d'un ponent que encetés un debat al voltant de diversos temes d'actualitat.

Ara, els organitzadors opten per reinventar-se i enfocar el #vallspiula en format de col·loquis, taules rodones i actes varis, sempre amb la intenció d'aportar «un gra de sorra a un tema, o un ponent, o un esdeveniment». També canvia la periodicitat dels actes, que deixa de ser mensual, per passar a dependre de la possibilitat de realització de les mateixes activitats. El primer acte serà, d'aquesta manera, la presentació del llibre 'L’altra guerra de successió' de l'editorial Catarata, de la mà del seu autor, el reconegut periodista Toni Aira.

Toni Aira és periodista, doctor en comunicació per la Universitat Ramon Llull. Director de Comunicació Institucional (dircom) de la UPF-Barcelona School of Management. Membre del Comitè Acadèmic de l’Associació de Comunicació Política (ACOP). És professor universitari i col·labora en diferents mitjans de comunicació, analitzant l’actualitat via tertúlies, debats i peces d’opinió.


Comentaris

envia el comentari