Per Tots Sants el Cementiri de Valls es convertirà en l'escenari del Recital del Record

L'autobús urbà serà gratuït durant tot el matí ​​​​​​​
Imatge de l'interior del cementiri vallenc | Cedida

Durant els dies 30 i 31 d'octubre i l'1 de novembre, el cementiri municipal de Valls estarà obert de forma ininterrompuda des de les 8.00 h del matí fins a les 18.00 h de la tarda. A més, durant el matí del dia de Tots Sants, 1 de novembre, tindrà lloc, al cementiri de Valls, el Recital del Record.

Es tracta d'un duo musical, format per un piano i un instrument melòdic com el violí o la flauta travessera, que posaran música durant la jornada. Interpretaran peces adaptades de no més de 10 minuts cada una i amb un repertori molt variat, des del Barroc passant pel Clàssic, fins a la música més actual. Aquest acte està patrocinat per Mèmora, l'empresa concessionària del servei funerari.

D'altra banda, per facilitar l'accés al cementiri el servei d'autobús urbà serà gratuït de les 9.30 h a les 13.45 h. La freqüència de pas serà cada hora.

"🎂ENHORABONA: El primer monument casteller es troba a Valls i fa 50 anys" "🚫 Els Xiquets de Valls rebutgen la presència del conseller Buch a la capital de l'Alt Camp"