Fem Vallmoll exigirà responsabilitats polítiques si es prova la prevaricació per part de l'alcalde

L'alcalde Josep Lluís Cusidó haurà de declarar al març per presumptes irregularitats urbanístiques comeses els darrers anys
La fiscalia acusa l'alcalde de Vallmoll de prevaricació urbanística | Júlia Giribets

El grup municipal Fem Vallmoll – Acord Municipal s’ha pronunciat davant la recent acusació de prevaricació urbanística a l’alcalde de Vallmoll, Josep Lluís Cusidó. En un comunicat, la formació desitja que s’esclareixin els fets i confien que la investigació judicial segueixi el seu curs.

Així mateix, Fem Vallmoll es mostren «preocupats» pel fet que els presumptes delictes pels quals s'investiga a l'alcalde, «són dels més greus que pot cometre un representant públic. Especialment, ens preocupa la presumpta manca de tracte igualitari vers la ciutadania», declaren. Davant d’aquesta situació, asseguren que la regidora i els regidors «vetllaran per exigir les responsabilitats polítiques que es puguin derivar en cas que es provi l’aprofitament irregular de l’exercici de l’alcaldia en benefici propi o que fomenti la desigualtat de tracte entre els vilatans».

La formació municipal destaca que, a banda de l’acusació de prevaricació continuada, l’alcalde Cusidó també està acusat «d’altres delictes que haurien prescrit des del punt de vista judicial, però que respecte dels quals, entenem que en cap cas prescriuen les responsabilitats polítiques». Afirmen que aquestes responsabilitats cal demanar-les «en benefici de tots els veïns i veïnes de Vallmoll».

Fem Vallmoll apunta que «no som ni jutges ni fiscals acusadors», sinó representants de l’Ajuntament de Vallmoll que «mantenim el nostre compromís de treballar per tot el municipi i totes les seves veïnes i veïns, defensant el seu dret a ser tractats per l’Ajuntament de manera justa i igualitària». L’agrupació finalitza el comunicat assegurant que «no concebem altra manera de fer política que no sigui estar al servei de tota la ciutadania sense excepció, i vetllant per una administració municipal ajustada a la llei, transparent, democràtica i oberta».

"👉VallsGenera presenta un programa de formació i treball per aturats amb baixa qualificació" "👌Molt bona acollida de la conferència d'André Stern a Valls"