Valls commemora el Dia Mundial de l'Activitat Física amb una caminada i una marxa nòrdica

Aquest any el lema proposat és 'Activa la vida, millora la vida'

El divendres 5 d’abril, amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física, es farà una caminada a la pedania vallenca de Masmolets. La proposta sorgeix del treball en xarxa del CAP Dr. Sarró i el Pla Local d’Inclusió i Cohesió Social de l'Ajuntament de Valls, amb el suport del Grup de Treball de Salut Comunitària de Valls.

Aquest grup de treball està format per diferents serveis i entitats municipals que treballen envers la salut, entre elles el Patronat Municipal d’Esport que fa molts anys que organitza activitats entorn el Dia Mundial de l’Activitat Física. Aquest any el lema proposat per commemorar la diada per part de la Secretaria General de l'Esport i de l’Activitat Física, conjuntament amb el Departament de Salut, és 'Activa la vida, millora la vida'.

El format de la caminada és de nivell mitjà/baix amb l'objectiu de potenciar que tothom qui ho vulgui hi pugui participar, oferint una alternativa d’activitat envers aquelles que es faran al llarg del cap de setmana que requereixen d’un nivell de preparació física més alt. El punt de sortida és al CAP Dr. Sarró a les 9.00 h. No cal fer inscripció prèvia i és important dur esmorzar i aigua.

També hi ha programada una marxa nòrdica amb 13 km de recorregut

Per altra banda, dins el programa del Dia Mundial de l'Activitat Física, el Patronat Municipal d’Esports organitza una marxa nòrdica. La sortida tindrà lloc el dia 6 d’abril i està dirigida a persones que ja tenen uns coneixements previs sobre aquesta modalitat esportiva. El recorregut, de 13 km amb una durada aproximada de 2 hores i mitja, sortirà de Valls camí cap a Puigpelat i Alió i es tornarà a la capital de l'Alt Camp. 


Comentaris