GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Valls serà la seu de diverses competicions de tennis de taula

Durant el mes d'abril la ciutat presenciarà els Campionats de Catalunya de Joves de Tennis de Taula i el 3r Open Internacional de Veterans Costa Daurada - Valls de Tennis de Taula
La presentació d'aquest esdeveniment esportiu va tindre lloc ahir al pavelló Joana Ballart, | Ajuntament de Valls

 

Valls tornarà a acollir els Campionats de Catalunya de Joves de Tennis de Taula. Serà la quarta edició que es celebrarà a la ciutat on està previst que participin més de 450 esportistes d'equips d'arreu de Catalunya. Els campionats es celebraran entre el dissabte 13 i el dijous dia 18 d'abril.

 

La presentació d'aquest esdeveniment esportiu va tindre lloc ahir, al pavelló Joana Ballart, per part d'Eduard Gonzàlez, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Valls; Joan Plana, representant territorial de l'Esport; Joan Arnau, president de la Federació Catalana de Tennis de Taula, Joan Carles Virgili, vicepresident de la Federació Catalana de Tennis de Taula i president del Club Tennis Taula Ganxets de Reus; Manel Odina, president del Consell Esportiu de l'Alt Camp, i Emili Giralt, representant de l'empresa patrocinadora Sorea.

 

Aquesta és la tercera vegada que la Federació unifica tots els campionats en una sola seu. Les categories que es disputaran als campionats seran les següents: benjamí, aleví, infantil, juvenil i sub21. Totes aquestes categories es divideixen en masculina i femenina individual i masculina i femenina en equips. Està previst que dissabte i diumenge es disputi el campionat en categoria benjamí, dilluns i dimarts el campionat en categoria aleví i juvenils, i dimecres i dijous el campionat en categoria infantil i sub21.

 

Valls també acollirà el 3r Open Internacional de Veterans Costa Daurada

 

Per altra banda, Valls també acollirà el 3r Open Internacional de Veterans Costa Daurada -  Valls de Tennis de Taula que tindrà lloc entre el 19 i el 21 d'abril i que compta amb més de 70 inscripcions. Es tracta d'una prova oberta a tots els jugadors/es majors de 40 anys que es dividirà amb les següents categories: de 40 a 49 anys, de 50 a 59, de 60 a 69 i més de 70 anys. Cada categoria disputarà les proves masculina i femenina individual i masculina i femenina dobles.