Valls arrenca els concerts de l’EnViu

Els actes es desenvoluparan seguint les mesures de protecció i amb un aforament de 200 persones

La Xarxa de Cultura de Valls és l'organisme autònom de l'Ajuntament de Valls adscrit a la regidoria de Cultura. La seva tasca és garantir una oferta de serveis i activitats culturals a la ciutat variada, de qualitat, estable i equilibrada, que atengui la diversitat de la població.

Per aquest motiu, aquest juliol el Claustre del Convent del Carme acollirà els concerts de l’EnViu, una proposta cultural que omplirà de música els carrers de Valls.

 

Els concerts de l’EnViu, una proposta variada

La reserva gratuïta de les entrades es pot realitzar mitjançant el web — www.eventbrite.es —  i cada persona podrà reservar un màxim de 2 entrades. L’organització recomana utilitzar dispositius mòbils tant per a reservar com per mostrar l'entrada en accedir.

Dimarts 21 de juliol

22.00 hores, La Tieta Clara

La Tieta Clara ens presenta Armilles i Tirants el seu darrer treball, un recull de versions de cançó catalana interpretades d’una forma molt personal. Una mica de nostàlgia, una mica d’amor, una mica de música i moltes històries a la vora del foc

Les actuacions tindran aforament limitat | Cedida
 

Dimecres 22 de juliol

22.00 hores, Èric Vinaixa

Un directe acústic carregat de bones vibracions, amb un repertori format per música pròpia i versions de clàssics que han marcat la seva carrera musical (Rolling Stones, Beatles, Queen...).

Dijous 23 de juliol

22.00 hores, Cool Fiction

Grup de versions de pop, rock, disco, funk, soul... amb una acurada selecció musical i una posada en escena potent

Divendres 24 de juliol

22.00 hores, Mariona Escoda

Acompanyada pel pianista Andreu Dexeus, Mariona Escoda interpretarà temes molt coneguts de clàssics i de musicals on els sentiments i la complicitat que transmeten no us deixaran indiferents.

L’EnViu, una proposta conscienciada amb la crisi sanitària

Els actes de l’EnViu es veuran marcats per les mesures de protecció i seguretat per la Covid-19, amb un aforament de 200 persones per espectacle al Convent del Carme.

A més, tots els espectadors hauran de complir diverses mesures de protecció bàsiques:

Serà obligatori portar la mascareta per entrar al recinte. Caldrà mantenir les distàncies de seguretat d’1.5 metres en tot moment i serà necessari netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic abans d'accedir a l'espai. 

Per a un bon control d'aforament l'accés estarà regulat mitjançant entrades gratuïtes, pel que els espectadors hauran d’arribar amb suficient antelació per evitar aglomeracions a l’entrada. També caldrà utilitzar els dispositius mòbils per mostrar les entrades per evitar fer ús de paper.

Valls arrenca els concerts de l’EnViu | Cedida

"Arriba a Alcover l'esperat heliport per situacions d'emergència" "Ja està preparada: Els Teatres de Valls ja tenen la programació d'espectacles de tardor"