GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

ÚLTIMA HORA

Cues a l'N-340 a Torredembarra per l'accident d'un cotxe i un camió que ha caigut per un terraplè

Valls presenta el cartell de la Festa Major de Sant Joan, inspirat en el confinament

L'Ajuntament va anunciar que adaptaria els actes a les restriccions de la desescalada
El cartell de la Festa Major de Sant Joan 2020 de Valls, inspirat en el confinament | cedida

 

Valls ja té cartell de la Festa Major de Sant Joan 2020. L'Ajuntament ha presentat aquest dimarts, 12 de maig, la imatge gràfica de la seva festa major, obra del vallenc Andreu Plana.

 

El disseny del cartell està inspirat en el confinament, i se centra en l'escut de la ciutat i en la celebració de la Festa Major des de les cases i els terrats dels vallencs i vallenques. A la il·lustració s'hi veuen famílies i amics celebrant la festa amb ampolles de cava i telèfons mòbils. No hi falten els elements del seguici festiu, com l'Àliga, que aquest any és la protagonista del cartell. Al voltant de tots aquests personatges hi trobem el campanar de Valls, els petards, focs artificials i bengales.

 

Un Sant Joan molt diferent

Enguany Valls viurà una festa major ben diferent a causa de la pandèmia de la Covid-19. La setmana passada el consistori vallenc ja va anunciar que no renunciaven del tot a celebrar la festa major, i els diferents esdeveniments s'adaptaran a les restriccions de la desescalada. D'aquesta manera, no es podran celebrar els actes amb més assistència de públic, però es mantindran certs aspectes rituals i es traslladarà gran part de la programació a suports digitals i 'online'.