Condemnen un veí del Pont d’Armentera a vuit mesos de presó per maltractar la seva filla

La noia es va presentar al Consell Comarcal de l'Alt Camp per denunciar-ho
Entrada als jutjats de Valls. | VallsDiari

 

Un home de 53 anys d’edat, de nacionalitat marroquina, ha estat condemnat pel jutjat de Valls a vuit mesos de presó per agredir la seva filla, menor d’edat. L’home, no ingressarà a presó si fa treballs comunitaris i compleix l’ordre d’allunyament de la víctima durant un període de dos anys.

La noia es va presentar al Consell Comarcal de l’Alt Camp per alertar que el progenitor l’havia pegat, que no era el primer cop que ho feia i que el maltractament era reiterat. Després de comprovar que tenia cops a la cama, la jove va ser traslladada al Pius Hospital per fer-li una revisió i d’immediat es va activar l’equip de valoració de maltractaments infantils (EVAMI) detectats en l’àmbit sanitari.

Els Mossos d’Esquadra van detenir l’individu dijous passat a Valls, a la zona de la plaça de Sant Francesc, segons han confirmat a l’ACN fonts policials, i l’endemà mateix es va celebrar un judici ràpid. El jutge, a part de decretar els vuit mesos de presó, també va imposar l’ordre d’allunyament i una multa.

Demanen presó per un jove que va abusar sexualment a una menor drogada a Constantí

L’Audiència de Tarragona jutja des d’aquest dimarts, 12 de febrer, un jove acusat d'un delicte d'abusos sexuals a una menor que tenia la voluntat anul·lada pel consum de drogues. Els fets es van produir al pis que ocupava el processat, major d'edat, a Constantí, a la comarca del Tarragonès, el 24 de setembre del 2016.

Segons el ministeri públic, cap a les tres de la tarda va acudir al pis una noia de 16 anys que va estar consumint marihuana amb el noi. Al cap de dues hores, però, el jove la va penetrar vaginalment «amb l'ànim de satisfer els seus instints sexuals» contra l'oposició de la menor, «que no va poder oferir resistència perquè el consum de la droga li havia provocat una vulnerabilitat química», segons l'escrit d'acusació. Ficalia sol·licita una pena de set anys de presó per a l'acusat.

"AGENDA: Aquest cap de setmana la comèdia 'Escape room' al Centre Cultural de Valls" "ATENCIÓ: Mor a Valls el soci número 1 del Barça"