Figuerola del Camp

Continua el VI Festival Internacional de Música a la Fresca de Figuerola del Camp

Enguany el festival acull actuacions de gèneres molt variats

L'Ajuntament de Figuerola del Camp, amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona i de l'Associació de Veïns de Miramar, ha organitzat la sisena edició del Festival de Música a la Fresca de Figuerola del Camp.

Després de l'èxit assolit en les darreres edicions, arriba una nova edició del Festival Internacional de Música a la Fresca de Figuerola del Camp. Al llarg dels mesos d'agost i setembre, aquest petit municipi de la comarca de l'Alt Camp s'omple de ritmes i estils musicals ben diversos.

Enguany el festival acull unes actuacions de gèneres molt variats i aptes per a tots els gustos musicals. Diferents espais del nucli urbà de Figuerola i de la pedania de Miramar  es convertiran en improvisats  auditoris de música. Els concerts es repartiran en diferents punts emblemàtics del poble que cobren vida durant els vespres i nits d'estiu.

— El passat dissabte 15 d'agost, es va donar el tret de sortida amb l'artista Vanesa Grillone i 'Le piu belle canzoni'.

— El 29 d'agost, a les 19.00 hores a la plaça de Miramar, els Sons del Vent  portaran al municipi la música celta i del renaixement.

— Finalment, el 12 de setembre a les 19.00 hores a la plaça de la Llibertat de Figuerola a la plaça de la Llibertat de Figuerola, Ars Vocalis tancarà el festival amb música de tots els temps cantada 'a cappella'.