GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

'Viaje al cuarto de una madre' arriba al Convent de les Arts d'Alcover en el marc del Cicle Gaudí

La pel·lícula, inclosa en el Cicle Gaudí de cinema de producció catalana, es va estrenar l'octubre de 2018
La projecció serà el diumenge 14 d'abril a les 19.00 h | Cedida

 

El Convent de les Arts d'Alcover acollirà, aquest proper diumenge 14 d'abril, a les 19.00 h, la projecció del film Viaje al cuarto de una madre. La pel·lícula, inclosa en el cicle Gaudí de cinema de producció catalana i en la programació cultural del Convent d'aquesta primavera, es va estrenar l'octubre de 2018 sota la direcció i guió de Celia Rico Clavellino - Premi Gaudí al millor guió - i compta amb les brillants interpretacions de Lola Dueñas - Premi Gaudí a la millor protagonista femenina - i Anna Castillo - Premi Gaudí a la millor actriu secundària.

 

Aquest drama de ficció explica la història de la Leonor (Anna Castillo) i la seva mare Estrella (Lola Dueñas), que viuen juntes en un petit poble. Es protegeixen i cuiden l’una a l’altre com poden, fins i tot quan s’enfronten a una nova etapa de la vida en què el seu món comú trontolla. Aquest hivern les dues hauran d’emprendre un nou viatge per a deixar de ser mare i filla les vint-i-quatre hores del dia i descobrir qui poden arribar a ser per separat.

 

El preu de l'entrada és de 4,5 euros i de 3 euros si es disposa de descomptes amb el CA, CAjove! (fins als 25 anys), Carnet de la Biblioteca, de l'Estudiant, Carnet Jove, Òmnium Cultural, Majors de 65 anys, Jubilats, Pensionistes, Aturats, Família nombrosa, monoparental  i persones en situació de vulnerabilitat. Alhora, si es presenta la targeta del Club Vanguardia es podrà gaudir d'un descompte de 2x1 en les entrades de l'espectacle.

 

Potser també t'interessa: