Vila-rodona comença la temporada d’estiu a l’antiga piscina i la nova es retarda fins a l’any vinent

L’Ajuntament es farà càrrec de la gestió de la piscina vella aquest estiu, que fins ara gestionava el Casal. S’hi ha fet una petita inversió per adequar les instal·lacions
L'antiga piscina de Vila-rodona s'ha adequat amb gespa artificial per fer-la servir aquest estiu. | Cedida

 

La temporada d’estiu a Vila-rodona es desenvoluparà a l’antiga piscina, tal com s’ha anat fent els darrers 49 anys. Tot i que el poble esperava inaugurar una nova piscina aquest estiu, finalment les obres no s’han pogut dur a terme.

Finalment, el contracte amb l’empresa que havia de construir la nova piscina no es va arribar a signar per unes incoherències amb el pressupost, segons apunten fonts municipals.

Des de l’Ajuntament, l’alcalde Ramon M. Bricollé, lamenta que no s’hagi pogut tirar endavant el projecte aquest any «perquè ja ho teníem tot a punt, però hem volgut ser coherents», ha dit. L’equip de govern ja ha explicat als veïns i veïnes de Vila-rodona aquests fets fa alguns dies «i ho han entès».

S’han adequat les instal·lacions de l'antiga piscina

Per tal que els veïns del poble puguin gaudir de la piscina aquest estiu, l’Ajuntament ha agafat el compromís de rehabilitar algunes zones de piscina vella i s’ha fet una petita inversió per a adequar les instal·lacions. «Hi posarem més serveis perquè l’estada a la piscina sigui més agradable», ha dit l’alcalde.

Aquesta piscina, que té 49 anys, era gestionada pel Casal, que enguany ja se n’havia desentès. És per això que l’Ajuntament ha agafat les regnes i «hem decidit gestionar-la aquest any a nivell municipal», ha afirmat Bricollé.

Aquest dissabte, dia 22 de juny, doncs, s’obrirà de nou la piscina de Vila-rodona, amb aquestes petites novetats que, entre altres, contempla la presència de gespa artificial, que fins ara no n’hi havia.

La nova piscina, l’estiu vinent

Per la seva banda, l’Ajuntament ja està treballant en la nova piscina, que serà una realitat l’any vinent. Es calcula que, en un període d’un mes, aproximadament, es traurà la licitació «i tornarem a començar des de zero».

A més, l’alcalde apunta que s’ha fet una modificació substancial del projecte. Ara, es treballa amb un marge de temps molt més ampli, per la qual cosa, hi ha quasi un any al davant per dur a terme les obres.

"🎙ENTREVISTA: El vallenc Lluís Musté, constructor d'imatgeria festival i popular" "🎥🔴VÍDEO: Tret de sortida a la Festa Major de Sant Joan de Valls!"