El concert de la Festa Major d'Alcover 2019, a votació popular

Per a poder-hi participar cal ser major de 16 anys i estar empadronat a la vila
La diada de la festa major de 2018 a la plaça Nova | Xiquets d'Alcover

 

Els alcoverencs i alcoverenques poden decidir de nou, a través d'una votació popular, quines formacions musicals actuaran al concert de Festa Major d’Alcover 2019, que tindrà lloc el dissabte 19 d'octubre.

 

Les Regidories de Joventut i Cultura de l’Ajuntament d’Alcover han elaborat una enquesta perquè es votin, d’entre sis propostes, l’opció musical que desitgin: Itaca Band + Doctor Prats,  Sau 30 + Itaca Band, Los Manolos + Doctor Prats, Itaca Band + Els Catarres, SAU 30 + Doctor Prats o  La Unión + Danza invisible + Paco Pil.

 

Les votacions també es poden fer presencialment a Ca Cosme, fins al 24 de març

 

Per a poder-hi participar cal ser major de 16 anys i estar empadronat a la vila. Les votacions es poden fer via internet (www.alcover.cat) o presencialment a Ca Cosme fins al diumenge 24 de març de 2019. Només serà vàlida una votació per persona, ja que caldrà identificar-se amb nom i DNI, i en cas que aquests no coincideixin el vot serà considerat nul.

 

Amb aquesta proposta, tal i com ha succeït en els anys anteriors, s'espera obtenir un reflex de l’opinió del poble i l'opció guanyadora serà l’escollida per actuar al concert de la Festa Major d'Alcover. En aquest sentit, Alcover va donar el tret de sortida a la Festa Major de l'any passat  amb el pregó a càrrec d'All Covers, la banda de versions de la localitat, qui també van fer el ball de Festa Major, acompanyats dels Tapeo Sound System.

 

Entre els actes programats també van destacar els concerts de Feliu Ventura o Boikot, els vermuts populars o els espectacles infantils, com 'La Bella Tour'. Una de les programacions musicals de referència de la comarca.

 

Potser també t'interessa:

Programa de la Festa Major d'Alcover 2018