XIII Fòrum TRiCS

El Fòrum TRiCS es passa al format telemàtic per celebrar la 14a edició

El Fòrum està impulsat per l'AEQT i organitzat pel Departament d'Educació

El Fòrum de Treballs de Recerca i Crèdits de Síntesi (TRiCS) celebra la 14a edició aquest  divendres 16 d'abril i, per primera vegada, ho fa en format telemàtic. Després de no poder celebrar-se l'any passat per la irrupció de la pandèmia, aquest 2021 torna amb 127 alumnes de 32 centres de la província que presentaran els seus treballs de final de curs als seus companys de Batxillerat i Cicles Formatius d'FP.  L’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) impulsa des de la seva primera edició aquest Fòrum, que organitza el Departament d’Educació de la Generalitat i desenvolupa el Centre de Recursos Pedagògics del Tarragonès, amb la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili.

L'eix central del fòrum és la presentació dels treballs que han fet els alumnes de segon curs als de primer, siguin treballs de recerca o crèdit de síntesi. Aquestes presentacions serveixen als alumnes de primer per agafar idees, ja sigui per escollir tema  del seu projecte com per la manera de realitzar-lo.

La presidenta de la Comissió de Comunicació de l'AEQT, Montserrat Vallverdú, el vicerector de Recerca i Planificació Científica de la URV, Francesc Díaz; i el director dels Serveis Territorials del Departament d'Educació a Tarragona, Jean-Marc Segarra, participaran en l'acte inaugural del Fòrum a les 9 del matí del divendres. L’acte inaugural tindrà lloc a la sala d’actes virtual del fòrum i, posteriorment, els alumnes es repartiran per les 30 sales de presentació de treballs que s’han habilitat i es podran seguir en aquest enllaç.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

En aquesta edició es repetirà el format de dividir el Fòrum en branques temàtiques. Per una banda hi haurà els treballs vinculats a les àrees d’Humanitats, Ciències Socials, i Art; i per l’altra, les presentacions vinculades l’àrea de Ciències i Tecnologia. D’aquesta manera, el fòrum dona cabuda a totes les branques d’estudi de Batxillerat i Graus Formatius.

La finalitat del Fòrum TRiCS és fomentar l’intercanvi d’idees, impulsar les habilitats comunicatives dels alumnes i obtenir orientació i informació sobre els estudis universitaris, entre d’altres. Aquest també és un espai on la comunitat educativa té l’oportunitat de trobar-se i intercanviar experiències.