Nou municipis tarragonins reben diners per a reparar infraestructures malmeses per la llevantada d'octubre

Les accions beneficiaran nou municipis del Priorat, la Conca de Barber脿 i Baix Camp
L'ACA aporta 577.000 euros per reparar infraestructures malmeses | Generalitat

El Govern, a trav茅s de l'Ag猫ncia Catalana de l'Aigua (ACA), destinar脿 m茅s de 577.700 euros a nou municipis del Priorat, la Conca de Barber脿 i el Baix Camp per reparar infraestructures de subministrament d'aigua en alta que van quedar malmeses arran de la llevantada de l'octubre passat. Els aiguats van ocasionar danys en diverses infraestructures municipals de captaci贸 i distribuci贸.

Els ajuts, atorgats de manera directa i aprovats en el consell d'administraci贸 de l'ACA, serviran per finan莽ar tots els treballs necessaris per adequar les instal路lacions afectades, principalment captacions, conduccions i bombaments malmesos, amb l'objectiu de garantir el subministrament. Les actuacions han d'estar enllestides abans del 31 d'octubre.

A la Conca de Barber脿, Vimbod铆 i Poblet rebr脿 247.735 euros, Vallclara rebr脿 113.100 euros i Vilaverd n'obtindr脿 35.000. Al Baix Camp, Prades disposar脿 de 58.000 euros i Colldejou rebr脿 una aportaci贸 de 2.500 euros. Al Priorat els ajuts s'han concretat amb 73.402 euros a Mar莽脿, 33.800 euros a Cornudella de Montsant, 10.900 euros a Ulldemolins i 3.130 euros a la Vilella Baixa.

"馃敶 URGENT: Un hospital de TGN comen莽ar脿 a fer les proves del coronavirus" "馃敶馃摎 L'institut de Tarragona que troba feina r脿pida al 90% del seu alumnat"