Exterior del Tinglado 1 al Moll de Costa del Port de Tarragona

'Tarragona confinada. La ciutat amagada', l'exposició que ret homenatge als treballadors essencials

Onze fotògrafs del territori mostren els seus treballs fins al 8 de novembre

L'agenda cultural del Moll de Costa canvia d'aspecte aquest cap de setmana. L'exposició 'Telos' de Carme Porta que s'ha pogut visitar en les darreres setmanes al Refugi 1 arriba al seu final i el seu relleu l'agafa una exposició fotogràfica col·lectiva al Tinglado 1 sota el nom 'Tarragona confinada. La ciutat amagada'. Totes dues exposicions es podran visitar amb entrada lliure durant aquest cap de setmana, tot i que l'aforament és limitat.

'Telos' va començar a mostrar-se tot just després de la pandèmia i mostra una representació de la natura a través del diàleg visible i invisible. També de moments invisibilitzats va l'exposició fotogràfica que agafa el relleu a Carme Porta, i és que 'Tarragona confinada. La ciutat amagada' vol ser un homenatge, memòria i descobriment de tot el que va passar durant el confinament a la capital de la demarcació.

Es tracta d'un itinerari fotogràfic per crear memòria fotogràfica sobre el confinament durant la pandèmia en el qual hi han participat 11 fotògrafs del territori: Pep Escoda, Alba Rodríguez, Cristina Serra, Montse Riera, David Oliete, Fabián Acidres, Àngel Ullate, Adrià Borras, Rubén Perdomo, Gerard Boyer i Laia Solanellas. Amb més d'un centenar d'imatges, el Port de Tarragona vol retre homenatge a les persones que van prestar serveis essencials durant el confinament.

La mostra s'inaugurarà aquest diumenge 13 de setembre, una data que no és casual, i és que tot just farà mig any de l'inici de l'emergència sanitària. L'exposició ha comptat amb l'assessorament i coordinació de Pep Escoda, reconegut fotògraf tarragoní, i es podrà visitar fins al 8 de novembre. L'horari és de dimarts a dissabte de 10.00 a 13.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores, i diumenge i festius d'11.00 a 14.00 hores. 


Comentaris