Les noves vies del Corredor Mediterrani al seu pas pel Corredor Mediterrani.

Adif licita dos contractes nous i torna a moure fitxa per al futur Corredor Mediterrani

Es tracta del subministrament i transport de travesses i aparells de via

Adif ha licitat dos nous contractes per al subministrament i transport de travesses i d'aparells de vies per a la implantació de l'ample estàndard en el trajecte Martorell - Sant Vicenç de Calders i nus de Vila-seca. Per una banda, s'ha iniciat la contractació del subministrament i transport d'aparell de via en els trams d'aquest trajecte per 3,47 milions d'euros.

Concretament, consistirà en la fabricació, premuntatge, comprovació al taller i transport de 12 encarriladores mixtes i 12 aparells de dilatació de tres fils, entre d'altres. Aquests treballs han de permetre velocitats de circulació de fins a 140 quilòmetres per hora i han de ser interoperables.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

D'altra banda, l'ens gestor d'infraestructures ferroviàries ha licitat el subministrament i transport de travesses per al mateix tram per un import de 1,27 milions d'euros per al subministrament, transport i descàrrega de travesses destinades al muntatge de via en els trams o ponts metàl·lics que creuen l'Anoia i el Francolí, el viaducte de formigó que creua el Francolí, el viaducte que passa per sota el Serrallo i la via d'accés al Port de Tarragona. En total, es preveu al instal·lació de travesses en una longitud de 1.800 metres de via.

Adif ha explicat que la contractació d'aquests subministraments no afecta el desenvolupament ni als terminis dels treballs que ja s'estan executant en el tram Martorell - Sant Vicenç de Calders - nus de Vila-seca, ja que es tracta de material necessari per a les actuacions posteriors que actualment s'estan duent a terme actualment.


Comentaris