L'Aeroport de Reus cau per sota dels 5.000 passatgers durant el novembre

Aquest dimarts ha acollit un concert sorpresa del Taller de Músics
Ryanair continua sent l'empresa que més vols opera, amb diferència, a l'Aeroport de Reus | ACN

L'Aeroport de Reus ha entrat de ple a la freda temporada d'hivern i ha mogut un total de 4.852 passatgers durant el mes de novembre, a anys llum del volum de persones que ha hagut de gestionar durant la temporada alta. És pràcticament la meitat dels que va moure durant el mateix mes de l'any anterior, si bé el nombre de vols operats durant aquest període, un total de 1.052, és pràcticament idèntic a les dades del 2018.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Cal interpretar les estadístiques en la línia anual del 2019, un curs en què ja s'ha superat el milió de passatgers a l'aeròdrom del Camp de Tarragona —1.043.551 persones, a manca del darrer mes de l'any que tanqui les xifres definitives—, un 1'2% més que el 2018. Enguany han crescut també de forma significativa els vols operats, més de 17.000, fins a un 7,7% més que l'any anterior.

Les obres de la nova terminal de l'Aeroport seran una realitat a mitjans de 2020

La temporada d'hivern comença també marcada pel mandat que enceta el nou president Juan Crespo, al capdavant d'una de les infraestructures estratègiques més importants del territori. Crespo ja va traçar a finals d'octubre, com a línies mestres de l'any que ve, que no tem les possibles afectacions que l'enigma del Brexit pugui abocar, que les obres d'ampliació de la nova terminal esperen estar enllestides «a mitjans de 2020» —abans que finalitzi la temporada d'estiu— i que la nova infraestructura permetrà acollir fins a 350 passatgers més cada hora.

Precisament l'aeroport reusenc ha estat protagonista, el matí d'aquest dimarts 10 de desembre, d'una sorpresa ben peculiar: un concert al bell mig de la terminal operativa a càrrec de diversos alumnes del Taller de Músics de Barcelona. L'escena s'emmarca dins el projecte «Aena amb la música» que vol promoure «la curiositat i la percepció del món de la cultura» a través de les arts musicals.

També et pot interessar

"😱PISOS OCUPATS 'DE PAGAMENT': Màfies obliguen a TGN a pagar fins a 1.500€" "📚 IMPORTANT: Les biblioteques de TGN perden milers de lectors en dos anys"