L'Aeroport de Reus frega els 100.000 passatgers durant l'octubre

L'aeròdrom del Camp de Tarragona ha crescut un 4'3% i ja supera el milió de visitants durant tot el 2019
Imatge d'arxiu d'uns turistes facturant a l'Aeroport de Reus | Isma Llanes

L'Aeroport de Reus ha tancat un bon mes d'octubre amb un total de 94.385 passatgers, una xifra que suposa un creixement del 4'3% en comparació amb l'octubre del 2018. Després d'una temporada d'estiu «molt positiva» on s'han superat els registres de l'any anterior, aquest és històricament el mes de davallada on la transició cap a la temporada de tardor-hivern es fa palesa.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Amb aquestes dades, i tal com el nou director de l'aeroport va avançar fa unes setmanes, l'aeròdrom del Camp de Tarragona ja supera el milió de passatgers rebuts durant aquest 2019. De fet, suposa un increment de l'1,7% respecte al volum de persones mogudes en les mateixes dates de l'any anterior. El moviment d'operacions i aeronaus també ha pujat un 12,7% aquest octubre, fregant els 1.700 vols en aquest darrer mes.

També et pot interessar

"‼ El Port de TGN acollirà noves plantes de producció de gasos químics" "👉 REPORTATGE: 350 nadons neixen prematurs a TGN durant el darrer any"