INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

L'Aeroport de Reus perd la meitat dels passatgers en els primers dos mesos de 2020

La crisi del coronavirus ha agreujat la caiguda lliure durant els primers dies de març
L'Aeroport de Reus està en fase d'obres per enllestir la nova terminal | Laia Solanellas

L'Aeroport de Reus ha mogut poc menys de 3.000 passatgers durant el mes de febrer, un 24,4% menys que en el mateix període de l'any anterior. Aquesta caiguda se suma a la gran caiguda prèvia del mes de gener i deixa un balanç acumulat de 4.615 passatgers moguts des de l'1 de gener, un 53% menys que a aquestes altures del 2019. Cap altre aeroport de la geografia estatal ha caigut de manera tan dràstica en aquests dos mesos com el reusenc.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

La davallada encara s'ha accentuat més en la primera setmana de març, quan s'ha sumat la crisi del coronavirus i el nombre de passatgers rebuts ha caigut també a la meitat i únicament han passat per l'aeròdrom 574 persones, la xifra més baixa que s'esperava. També ha baixat el nombre d'operacions aeroportuàries realitzades i el descens obre la porta a un març pessimista la temporada alta tenia previst arrencar el pròxim dia 29— i a un abril on la Setmana Santa és a dia d'avui la gran incògnita i preocupació per a la infraestructura de Reus.

L'Aeroport de Reus mostra a les pantalles recomanacions sobre el coronavirus. | Laia Solanellas

Més notícies de la categoria Àrea Metropolitana