Aeroport Reus

L'Aeroport de Reus rep una desena de vols amb motiu del Mobile World Congress

La mostra tecnològica de Barcelona ha requerit el suport d'altres aeroports més enllà del Prat

El Mobile World Congress de Barcelona no ha passat de llarg a les comarques tarragonines. L'esdeveniment, cabdal en l'agenda de la innovació tecnològica internacional, ha generat un interès de primera magnitud mundial, i ha apropat a la ciutat comtal un allau de visitants durant els dies d'exposició. L'Aeroport de Reus també ha notat, de retruc, la força del 'Mobile', i ha operat un total de deu vols corporatius vinculats al congrés d'aquests dies.

Les instal·lacions reusenques han hagut de gestionar una desena de moviments per fer front a la demanda que genera la mostra. L'Aeroport de Barcelona-El Prat ha quedat petit, malgrat haver gestionat més de 350 vols comercials vinculats al Mobile World Congress (MWC). L'Aeroport de Girona-Costa Brava també ha hagut de fer front a més d'una setantena de vols, entre els d'arribada i els de sortida, en aquests dies. El congrés va començar el dia 25 de febrer i posa el punt final aquest dijous, dia 28.

Més enllà del Prat, aeroports com el de Reus o Girona han hagut de fer front a l'elevada demanda del Mobile World Congress de Barcelona

L'esdeveniment internacional ha tornat a escollir Barcelona com a escenari per recollir i mostrar al públic les darreres innovacions de les millors companyies mòbils i tecnològiques del planeta, i gaudeix d'un prestigi innegable arreu del món. És per això que l'Aeroport del Prat ha incrementat de forma exponencial els vols respecte a una setmana normal de febrer —fins a un 95% més de vols privats entre els dies 21 i 27 de febrer—.

L'aeroport reusenc ha estat qui ha operat una quantitat inferior de vols, en comparació amb Barcelona i Girona, però també ha notat l'empenta del Mobile. Durant el mes de gener, Reus va superar les 750 operacions aèries, una xifra inferior al mateix període de l'any 2018. En la suma del darrer any, l'Aeroport de Reus va aconseguir superar la barrera del milió de passatgers.

També et pot interessar