L'Aeroport de Reus ampliarà les connexions xàrter amb Moscou aquest 2019

Les aerolínies Nordwind i Coral Travel operaran a la capital del Baix Camp en els pròxims mesos
Imatge de la sala d'espera de sortides de l'Aeroport de Reus | Caralp Mariné

 

L'Aeroport de Reus ampliarà les connexions de vols xàrter amb Rússia aquest 2019. L'aerolínia Nordwind operarà enguany, per primera vegada, al Baix Camp amb una oferta de dos vols setmanals entre l'aeroport reusenc i el de Sheremetyevo, a Moscou. Està previst que aquests vols xàrter s'enlairin entre finals d'abril i mitjans d'octubre, i això garantirà mantenir l'elevat volum de turisme rus dels darrers anys a la terminal de Reus.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

A més dels nous vols de Nordwind, també cal afegir els que ja existien de la companyia Coral Travel, que també connecten dos cops per setmana Reus i Moscou en l'èpica d'estiu. La única incògnita que es manté a hores d'ara és la de la companyia Pobeda Airlines, també de baix cost, que fins ara connectava els dos aeroports i que encara no ha confirmat si, per a aquest 2019, mantindrà l'aposta. La majoria de seients xàrter de la nova companyia aèria, no obstant, es reserva a packs turístics exclusivament dirigits al públic rus.

 

Polònia, Londres i les Balears: un 2019 de noves destinacions a l'Aeroport de Reus

L'Aeroport de Reus va tancar l'any 2018 amb poc més d'un milió de passatgers, una xifra inferior als anys anteriors degut a la reducció de vols que va patir. De cara a aquest 2019, no obstant, les previsions són més optimistes. L'aeròdrom del Baix Camp inclourà novetats que confien a esperonar els usuaris, com ara les noves rutes cap a Polònia i Londres, de la mà de Ryanair, i els recuperats vols xàrter a Maó i Eivissa des d'aquest mes de febrer.

S'espera que, en aquest 2019, l'aeròdrom reusenc operi una trentena de rutes diferents a través de les diverses companyies que hi treballen. En els vistosos casos cap a Rússia, no obstant, cal insistir que es tracten de vols xàrter, i que, per tant, no es tracta de vols oberts i disponibles al gran públic interessat. Majoritàriament, serviran únicament per a donar la benvinguda a turistes russos que s'adhereixen a diverses promocions muntades des del seu país d'origen.

També et pot interessar

"VÍDEO: Desarticulada la banda de motoristes 'Hells Angels' a Tarragona" "El Port de Tarragona celebra una jornada de difusió del seu pla d'autoprotecció"