GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La xifra de passatgers de l'Aeroport de Reus cau en picat al mes de febrer

L'aeròdrom ha rebut menys de 4.000 passatgers durant el segon mes de l'any, gairebé la meitat que al febrer del 2018
Imatge d'arxiu de l'aeroport de Reus | Ismael Llanes

 

La reducció de vols a l'Aeroport de Reus durant l'època d'hivern està provocant un descens estrepitós de les dades de passatgers a cada actualització. Després d'un mes de gener on va acollir gairebé 6.000 passatgers —un 11'8% menys que el gener de l'any anterior—, les xifres han accentuat la caiguda durant el febrer. En el segon mes de l'any, l'Aeroport de Reus ha rebut 3.895 passatgers, un 42'5% menys que el febrer del 2018. És a dir, gairebé la meitat.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

En la suma de gener i febrer, el nombre total d'usuaris de l'aeroport no arriba als 10.000, i això suposa un descens del 27'3% respecte a les mateixes dates de l'any 2018. La tendència actual albira un descens clar dels vols regulars de passatgers i turistes, i un ascens progressiu dels vols xàrter i de moviments derivats d'aviació privada i d'entrenament. Malgrat el descens clar de persones, l'Aeroport de Reus ha operat al febrer gairebé 1.150 moviments, un 41'6% més que el febrer del 2018.

 

Malgrat el descens de passatgers, l'Aeroport de Reus incrementa el nombre de vols privats i d'entrenament

 

La previsió és que el nombre de vols operats augmenti de manera considerable entre finals de març i passada la temporada d'estiu, ja que es tracta de l'època de major afluència turística, i de més demanda per part dels usuaris. L'any 2018, l'aeroport reusenc va superar el llindar del milió de passatgers, una dada que suposava un tímid increment respecte al balanç del 2017.

 

No obstant això, i donat el clar descens que manifesten el gener i febrer del nou any, l'aeroport de la demarcació mostra un rendiment molt per sota del darrer precedent, i confia que amb l'arribada dels mesos de més tràfic aeri de l'any es redreci una dinàmica de clara línia descendent.

 

També et pot interessar