Operació tornada: l'Aeroport de Reus espera rebre més de 130 vols aquest cap de setmana

Són més de 25.000 seients disponibles, si bé veuen «impossible» preveure quants d'ells s'ompliran
L'Aeroport de Reus, ple d'usuaris en una imatge d'arxiu | Adrià Vilalta

 

L'Aeroport de Reus espera rebre fins a 136 vols aquest cap de setmana —entre divendres 30 d'agost i dilluns 2 de setembre— dins el marc de l'operació tornada de les vacances d'agost per a milers de ciutadans. Si bé adverteixen que «és impossible» traduir aquestes dades al nombre de passatgers que poc ocasionar, sí que recorden que els 136 vols previstos impliquen poc més de 25.000 seients disponibles.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Això no vol dir que, necessàriament, tots ells vagin plens fins a la bandera i efectivament sigui un cap de setmana on es rebin 25.000 passatgers a Reus. Les previsions, no obstant això, són bones i s'espera que aquest dissabte, 31 d'agost, sigui el dia on es concentri més moviment aeri a la instal·lació reusenca.

 

25.000 seients disponibles: l'Aeroport de Reus afronta l'operació tornada amb bones sensacions

Fonts d'Aena, però, adverteixen que és possible que l'anunci de vagues per part d'algunes companyies aèries comporti canvis i anul·lacions en l'operativa programada per les diverses companyies aèries i, per tant, que aquestes previsions inicials puguin patir modificacions.

 

Les perspectives i les sensacions per al cap de setmana gran de l'operació tornada són positives a l'Aeroport de Reus, que en la darrera actualització de les dades de tràfic, les del mes de juliol, ja va evidenciar un bon estat de salut amb un total de 200.000 passatgers moguts, entre arribades i sortides. S'espera, això sí, que les dades del mes d'agost siguin les més altes de tot el 2019, tal com passa cada any.

 

També et pot interessar