L'Aeroport de Reus espera una quarantena de vols aquest pont de Tots Sants

El nou president de l'aeròdrom, Juan Crespo, s'ha reunit amb el president del Port de Tarragona per cohesionar una «aliança estratègica»
Turistes esperant per facturar a l'Aeroport de Reus | Isma Llanes

Bones previsions a l'Aeroport de Reus per aquests dies festius del pont de Tots Sants. L'aeròdrom del Camp de Tarragona té previst moure una quarantena de vols entre aquest dijous, 31 d'octubre, i el pròxim dilluns 4 de novembre. Els avions tenen una capacitat total de 6.800 passatgers, tot i que les aerolínies encara no han facilitat quants d'aquests seients estan reservats i quants són encara buits.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Els dies amb més tràfic aeri seran dissabte 2, amb una vintena de vols i una capacitat per més de 3.000 usuaris, i aquest dijous amb una desena de vols i un total de 1.800 seients disponibles. El nou president de l'aeroport reusenc, Juan Crespo, va confirmar aquest dimecres davant els mitjans de comunicació que, en el que va de 2019, ja s'ha superat el milió de passatgers moguts i serà un any amb millors dades que les obtingudes l'any 2018.

El president de l'Aeroport de Reus i el del Port de Tarragona es reuneixen per teixir una «aliança estratègica»

Cruset i Crespo s'han reunit aquest dijous, 31 d'octubre | Port de Tarragona

Crespo també va avançar la seva intenció de vertebrar «una aliança estratègica al territori» en sintonia amb els diversos agents polítics i econòmics de l'àrea metropolitana de Tarragona, i aquest dijous ja s'ha posat mans a l'obra per trobar aquests acords. S'ha reunit amb el president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, a les instal·lacions de l'Autoritat Portuària.

Les dues infraestructures s'han compromès a crear sinergies conjuntes per impulsar el territori, i s'han instat a crear equips tècnics de treball per tal de sumar potencials i generar noves oportunitats de negoci a la demarcació. Està prevista una segona trobada a les instal·lacions de l'Aeroport de Reus en una data encara per determinar.

També et pot interessar

"👏ENHORABONA: 1 alumna d'Altafulla, guardonada als Premis Extraordinaris de Batxillerat" "🚆 La greu conseqüència per TGN quan es posi en marxa el Corredor Mediterrani"