Càmera i persona amb guants per manipular el visor

L'agència 4Kasting busca actors per a un nou rodatge a Tarragona

Els interessats hauran d'enviar un correu electrònic a l'agència i estar disponibles els pròxims 14, 15 i 16 de novembre

Es busquen actors per un nou rodatge a Tarragona. L'agència de figuració 4Kasting busca persones de diferents perfils per a un nou projecte, que hauran d'estar disponibles per als pròxims dies 14, 15 i 16 de novembre, en un dia de rodatge que transcorrerà entre Altafulla, Torredembarra i la ciutat de Tarragona. El rodatge és remunerat, «amb tarifa de figuració especial», tal com han explicat els organitzadors.

L'agència ha avançat que no busca actors professionals, sinó «gent natural i espontània». Els perfils de persones demandats són els següents:

  • Parella homosexual de dones de 20 a 30 anys, d'aspecte, cabell, ètnia i complexió diferent entre elles. Una de les noies s'hauria de banyar al mar per fer veure que surt de l'aigua. L'acció conjunta serà un petó entre elles.
  • Dona nedadora de 25 a 45 anys que estigui acostumada a nedar al mar en condicions de fred amb biquini o banyador.
  • Home nedador de 25 a 45 anys que estigui acostumat a nedar al mar en condicions de fred amb banyador.
  • Home de 40-70 anys, de rostre particular, autèntic, de poble. Que sàpiga llençar el porró i beure'n amb habilitat.
  • Home saltador de 25 a 40 anys que no tingui por a les altures i que sàpiga saltar d'un trampolí o una roca.
  • Home pescador de 40 a 50 anys de qualsevol ètnia i complexió. La seva acció serà estirar una barca. Si es disposa de barca seria un punt a favor.
  • Senderistes homes i dones de 25 a 45 anys, preferiblement de raça negra, i que faci senderisme o esports de muntanya.
  • Noia de 17 a 25 anys professional de BMX, que sàpiga caminar i fer 'tricks'.
  • Jugadors de futbol professional. Nois i noies de 16 anys complerts, però si aparenten menys millor, amb alt nivell en 'tricks' i passades.
  • Parella d'avis heterosexual de 60 a 80 anys. Que siguin autèntics, d'aspecte rural i original.

4Kasting insta a tothom qui cregui que pot encaixar en algun d'aquests perfils, a enviar un correu electrònic4k@4kasting.com detallant a l'assumpte del correu el tipus de perfil al qual s'opta. Els aspirants hauran d'adjuntar dues fotografies recents del cos i les mans, així com informació sobre la població, l'edat i un telèfon de contacte.

[facebook]https://www.facebook.com/1458365517716127/posts/2804726926413306/[/facebook]

Comentaris