Port de Tarragona: l'Agrifood Virtual Meeting 2020 incorporarà la traducció simultània per als assistents

El seminari web, totalment gratuït, vol «tornar a connectar tots els actors rellevants» dins dels mercats de productes agroalimentaris
El seminari web, totalment gratuït, vol «tornar a connectar tots els actors rellevants» dins dels mercats de productes agroalimentaris | Port de Tarragona

El seminari Agrifood Virtual Meeting 2020 incorporarà la traducció simultània per a totes les persones assistents amb l’objectiu d’accentuar el seu caràcter internacional en una edició organitzada pel Port de Tarragona i Agrifood International Congress.

L’esdeveniment se celebrarà el pròxim dimecres, 30 de setembre, requerirà inscripció —que serà gratuïta— i comptarà amb la presència d’experts nacionals i internacionals de primer nivell en matèria de mercats de productes agroalimentaris, tal com ha explicat l’organització en un comunicat.

L’equip de l’Agrifood International Congress i el Port de Tarragona posen en marxa aquest seminari web gratuït per «tornar a connectar tots els actors rellevants, reforçar les relacions comercials i intercanviar coneixements i informació sobre tots els aspectes tècnics que afecten el sector».

Durant la trobada s’analitzarà l’impacte de la Covid-19 en la producció mundial de carn i les seves conseqüències en l’economia mundial i, en una taula rodona on participaran els principals productors i consumidors de pinso d’Espanya, s’analitzarà l’evolució del mercat local en relació amb la pandèmia.

El congrés també servirà per presentar el nou sistema d’entregues de productes agroalimentaris, Sea, que entrarà en funcionament el pròxim 6 d’octubre. Amb això, el Port de Tarragona serà la primera instal·lació en aplicar aquest sistema.

Noves dates per al congrés presencial

La tercera edició de l’Agrifood International Congress se celebrarà els dies 6 i 7 de maig de 2021, després de ser posposat arran de la pandèmia del coronavirus. Mentre no se celebri el congrés —ha informat l’organització— l’Agrifood Virtual Meeting permetrà «que el sector pugui mantenir vius els contactes i les relacions comercials».

"El nou equipament de l'Aeroport de Reus que salvarà vides" "Actualització llista 24 setembre: Les escoles de TGN amb grups confinats per Covid"