El carrer Ernest Lluch de Tarragona té l'habitatge més car de la demarcació

Segons la plataforma Preciovivendas, un situat al carrer d’Ernest Lluch de Tarragona té un valor total de 997.668 euros
Al carrer d'Ernest Lluch a Tarragona hi ha els 3 habitatges més cars de la ciutat | Google Maps

 

El preu dels habitatges d'algunes ciutats de la regió Tarragona han estat presentats per precioviviendas.es, portal que a posat a posat a la palestra les cases més cares de Tarragona, Reus, Cambrils, el Vendrell i Tortosa. En aquest sentit, el pis més car de tota la demarcació està situat al carrer d'Ernest Lluch de Tarragona, a la urbanització Llevant.

La Urbanització Llevant, la zona més cara de Tarragona

La zona més cara de la ciutat de Tarragona és la Urbanització Llevant, concretament, al carrer d'Ernest Lluch n'hi ha tres a la llista dels que tenen un preu més elevat. Amb un cost d'un cost de 997.668 euros, una superfície de 333 m2 i nou anys d’antiguitat, al carrer d'Ernest Lluch hi ha l'habitatge més car de Tarragona i la demarcació. 

En segon lloc, a la capital tarragonina, al mateix carrer que el primer, de 331 m2 i nou anys d’edat, amb un preu de 975.788 euros. El podi el completa l’ubicat a la Via Augusta que, amb una superfície de 283 m2 i una vellesa de cinc anys, té un valor de mercat de 858.905 euros.

Reus, un habitatge centenari que supera el mig milió d’euros

Situat al carrer Sant Llorenç de Reus, un habitatge de 869 m2 i un centenar d’anys, té un valor total de 758.639 euros, essent la casa més cara de la capital del Baix Camp i una excepció, ja que s'ajunten la majoria d'aquestes al barri Niloga, concretament al carrer Bertran de Castellet, on cinc cases superen el mig milió d'euros

Molt a prop d'aquesta mateixa zona, concretament a l'avinguda Sant Jordi, hi ha habitatges que estan a prop dels 500.000 euros i sent una de les zones més cares de Reus.

Una casa del passeig Miramar, la més cara de Cambrils

Al passeig Miramar de Cambrils, un habitatge destaca per sobre dels altres amb un valor de 559.843 euros i poc més d'una cinquantena d'anys i 2.323 m2, la qual està situada ben a prop del Port cambrilenc.  Tanmateix l’avinguda d’Enric Granados, al districte Prat d’en Fores de Cambrils, n'hi ha un pis que s’apropa als 600.000 euros, essent una excepció, ja que la majoria s'aglutinen a la zona del Port als voltants dels 500.000 euros.

A l'avinguda Palfuriana està l'habitatge més car del Vendrell | Google Maps

 

Bonavista, el barri més car del Vendrell 

A la capital del Baix Penedès, on hi ha els habitatges més cars és al barri de Bonavista, però no on hi ha el que té el preu més elevat del municipi, ja que aquest, està situat a l'avinguda Palfuriana a Sant Salvador, amb un preu de 443.492 euros.

Concentrats entre les avingudes del Sanatori i Sant Joan de Déu, al barri Bonavista del Vendrell hi ha diverses cases que ronden els 350.000 euros.

Tortosa concentra els habitatges més cars al barri del Temple

Tortosa els habitatges més cars s’agrupen al barri el Temple, concretament, el del preu més elevat està a la Ronda dels Docs amb un preu dels 347.529 euros, seguidament d'una al carrer de Lamotte de Grignon amb 333.626. També hi ha un seguit d'habitatges entre aquest barri i la zona centre de la capital del Baix Ebre, que ronden els 300.000 euros.

"🔥 Matinada de petits incendis a la regió de Tarragona" "🔴 LLISTA: Els 27 membres de la Diputació de TGN per als pròxims 4 anys"