Alumnes de tres instituts reusencs i un d'Altafulla, guardonats als Premis Extraordinaris de Batxillerat

El premi 茅s un reconeixement oficial a l'excel路l猫ncia en els estudis de batxillerat
Un total de 4 alumnes de les comarques de Tarragona han estat guardonats | Generalitat

 

Eva Maria Ferr茅, de l'Institut d'Altafulla; Laia Masip, de l'Aura de Reus; Diego Jos茅 Mor谩n, de l'Institut Llu铆s Dom猫nech i Montaner de Reus; i  Pere Roig, del Sant Josep de Reus, han estat els quatre alumnes de les comarques de Tarragona que han estat guardonats amb els Premis Extraordinaris de Batxillerat del passat curs 2018-2019.

 

Els premis que s'entreguen s贸n un reconeixement oficial a l'excel路l猫ncia dels estudiants que van superar segon de batxillerat el curs passat amb les millors qualificacions de Catalunya. 

 

Tres alumnes d'instituts reusencs i una d'Altafulla, premiats

Dels 43 alumnes guardonats a tot Catalunya, tres alumnes estudiaven en Instituts de Reus i una a Altafulla. Per rebre aquest premi, el passat 26 de juny, es van realitzar unes proves comunes realitzades en diferents centres educatius. Aquest dimecres, el conseller d'Educaci贸 Josep Bargall贸, ha lliurat els premis en un acte al Palau Reial de Pedralbes. Entre tots els guardonats hi ha 26 noies i 17 nois i, un total de 26, cursaven el batxillerat de l'脿mbit cient铆fic-tecnol貌gic i 17 l'human铆stic social.

 

Els quatre premiats quedaran exempts de les taxes universit脿ries durant el primer curs, obtindran una pla莽a gratu茂ta durant el curs que ve a l'Escola Oficial d'Idiomes i una estada en un centre de recerca de refer猫ncia. Aix铆 mateix, poden optar al Premi Nacional de Batxillerat. 

 

694 alumnes es presenten a les proves

Enguany, s'han presentat 694 alumnes per a les tres modalitats a concurs, fet que suposa 50 alumnes m茅s que l'edici贸 anterior. Per poder accedir, els alumnes han d'haver cursat i superat els dos cursos de batxillerat, haver-los finalitzat a Catalunya i tenir una qualificaci贸 mitjana igual o superior a 8,75.

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!

Comentaris