L'edifici de l'Arxiu del Port de Tarragona

L’Arxiu del Port organitza un taller per conèixer el rerefons d’una investigació en un documental

El taller és virtual i gratuït i es durà a terme en tres sessions

L'Arxiu del Port de Tarragona proposa una nova activitat per aquest mes d'abril. Es tracta d'un taller virtual i gratuït 'Documentant un documental: El rerefons d'una investigació', per donar a conèixer la tasca de documentació i investigació que hi ha darrere d'un documental o programa televisiu amb contingut històric. Alhora, amb aquest taller també es mostrarà la importància de la documentació d'arxiu per a explicar històries passades i mantenir viva la memòria i el record.

El taller anirà a càrrec de tres professionals del món de la documentació. Són la història i documentalista Maribel Serra, el també historiador i documentalista Josep Maria Castellví, i el director, guionista i productor Lluís Gené.

El taller durarà un total de cinc hores, repartides en tres sessions. La primera sessió serà el dimarts, 13 d'abril, de 17 h a 18.30 h; la segona, el dijous 15 d'abril de 17 h a 18.30 h i, finalment, la tercera i última sessió serà el dimarts 20 d'abril de 17 h a 19 h. Les persones interessades en fer el taller poden inscriure's  en aquest enllaç.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!