L'Associació Polseres Candela i la Fundació Pinnae creen un projecte per la investigació del càncer infantil

El projecte va adreçat a recollir fons per la investigació del càncer infantil amb la distribució de les Polseres Candela

L'Associació Polseres Candela, vinculada a l'Hospital Sant Joan de Déu, ha signat un conveni amb la Fundació Pinnae, en col·laboració amb el programa Red Solidaria 2019 de Bankia, per impulsar el projecte 'Teixim nusos d'esperança', el qual té per objectiu recollir fons per la investigació del càncer infantil amb l'ajuda i la col·laboració del col·lectiu de persones grans.

Les polseres Candela

Les polseres Candela, realitzades per l'Associació que porta aquest nom, elabora unes polseres que són fabricades pels voluntaris implicats en les diferents tasques de teixir-les. 

Els donatius que es generen a partir del lliurament de les esmentades polseres permet obtenir els fons necessaris per l'activitat d'ajuda en el tractament del càncer infantil. Entre els seus voluntaris, les persones grans són un dels sectors més importants.

La realització de les polseres Candela suposa un taller atractiu, lúdic i produeix efectes tant en l'àmbit cognitiu, com de treball d'atenció per les habilitats manipulatives que requereixen, així com un sentiment d'utilitat vers la societat, en concret, a benefici dels nens i nenes que pateixen càncer.

D'altra banda, per les persones grans suposa un treball de la seva autoestima, memòria, concentració i integració social. A més, també té com a objectiu formar grups consolidats de gent gran que es reuneixin per teixir les polseres i els ajudin a tirar endavant la seva tasca.

La Fundació Pinnae ha pogut donar suport econòmic al  projecte que consisteix en una sèrie d'actuacions en diferents espais dedicats a l'activitat del col·lectiu de la gent gran situats a la Vegueria Penedès, aconseguint una activitat intergeneracional que potencia vincles i relacions.

"Important: L'Hospital Joan XXIII es posa al nivell de Bellvitge en l'atenció dels ictus" "Amb la soga al coll: Les discoteques de la Costa Daurada, amb greus problemes"