GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Ábalos preveu que el trànsit a l'AP-7 liberalitzada augmenti un 30% i ho veu «absorbible»

A finals d'any acaba la concessió en el tram entre Salou i Alacant
Ábalos preveu que el trànsit a l'AP-7 liberalitzada augmenti un 30% i ho veu "absorbible" | ACN

 

El ministre de Foment en funcions, José Luis Ábalos, preveu que el trànsit a l'AP-7 creixi un 30% arran de l'aixecament de barreres en el tram entre Salou i Alacant. La concessió acaba a finals d'any, i el ministre assegura en una entrevista publicada aquest diumenge a 'El Periódico' que l'experiència de la liberalització de l'AP-1 a Burgos indica un creixement en aquesta línia.

 

«És absorbible», afirma el ministre en funcions. Ábalos assegura que «cal abordar el finançament i la sostenibilitat de les vies d'alta capacitat» però admet que per ara no hi ha «cap proposta» concreta sobre possibles peatges tous o vinyetes.

 

D'altra banda, el ministre descarta per ara una ampliació de les vies si el trànsit augmenta molt, i diu que no té cap informació «desfavorable» sobre l'estat de l'autovia.

 

A partir d'aquest 2020, serà Foment que es farà càrrec de la conservació de la via, que és la més llarga que s'ha liberalitzat mai. «És un fet inèdit en la història dels peatges i de les autopistes», destaca.

 

També et pot interessar: