Pla obert d'un petard explotant i un nen en segon pla espantat

Una vintena de ferits i 86 serveis dels Bombers a Tarragona durant la nit de Sant Joan més atípica

La majoria d'atencions del SEM han sigut per intoxicacions de fum

Els Bombers de la Generalitat han atès 66 serveis al Camp de Tarragona al llarg de la revetlla de Sant Joan, entre les 20 h de dimarts i les 8 h d’aquest dimecres, segons el balanç definitiu. La majoria dels incidents han sigut per incendis de vegetació o incendis diversos d'habitatges o de mobiliari urbà, amb 23 avisos per incendis de vegetació i 24 per incendis en cases, contenidors o altres. 

Per comarques, les dues que han registrat més atencions dels Bombers han sigut el Tarragonès i el Baix Penedès, amb un total de 27 i 22 serveis, respectivament. Seguidament, al Baix Camp s'han realitzat 10 serveis per incendis; a l'Alt Camp, 4 serveis per incendis de vegetació, i a la Conca de Barberà, 3 serveis. La comarca del Priorat és l'única on els Bombers no hi han hagut d'actuar durant la nit de Sant Joan. 

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

A les Terres de l'Ebre s'han registrat menys serveis, un total de 20, repartits entre les quatre comarques: 8 al Baix Ebre, 3 al Montsià, 3 a la Terra Alta i 6 a la Ribera d'Ebre. La majoria de les sortides dels Bombers han sigut per incendis de vegetació o mobiliari urbà i serveis de dispositiu preventiu.

Una quinzena de persones ateses per intoxicacions

Pel que fa a les assistències mèdiques, al Camp de Tarragona la majoria han estat per intoxicacions a causa de les fogueres i els petits incendis que s'han pogut ocasionar durant la celebració de la revetlla. En total, a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha atès 11 persones per intoxicacions. 

Al llarg del transcurs de la nit el SEM també ha hagut d'atendre 4 persones per agressions i 1 persona per un accident de trànsit. A la Regió Sanitària de les Terres de l'Ebre s'han atès 3 persones per intoxicacions, 1 per agressió i 2 per accident de trànsit.