Una vintena de ferits i 86 serveis dels Bombers a Tarragona durant la nit de Sant Joan més atípica

La majoria d'atencions del SEM han sigut per intoxicacions de fum
El SEM no ha atès cap persona per cremades a les comarques de Tarragona | acn

Els Bombers de la Generalitat han atès 66 serveis al Camp de Tarragona al llarg de la revetlla de Sant Joan, entre les 20 h de dimarts i les 8 h d’aquest dimecres, segons el balanç definitiu. La majoria dels incidents han sigut per incendis de vegetació o incendis diversos d'habitatges o de mobiliari urbà, amb 23 avisos per incendis de vegetació i 24 per incendis en cases, contenidors o altres. 

Per comarques, les dues que han registrat més atencions dels Bombers han sigut el Tarragonès i el Baix Penedès, amb un total de 27 i 22 serveis, respectivament. Seguidament, al Baix Camp s'han realitzat 10 serveis per incendis; a l'Alt Camp, 4 serveis per incendis de vegetació, i a la Conca de Barberà, 3 serveis. La comarca del Priorat és l'única on els Bombers no hi han hagut d'actuar durant la nit de Sant Joan. 

A les Terres de l'Ebre s'han registrat menys serveis, un total de 20, repartits entre les quatre comarques: 8 al Baix Ebre, 3 al Montsià, 3 a la Terra Alta i 6 a la Ribera d'Ebre. La majoria de les sortides dels Bombers han sigut per incendis de vegetació o mobiliari urbà i serveis de dispositiu preventiu.

Una quinzena de persones ateses per intoxicacions

Pel que fa a les assistències mèdiques, al Camp de Tarragona la majoria han estat per intoxicacions a causa de les fogueres i els petits incendis que s'han pogut ocasionar durant la celebració de la revetlla. En total, a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha atès 11 persones per intoxicacions. 

Al llarg del transcurs de la nit el SEM també ha hagut d'atendre 4 persones per agressions i 1 persona per un accident de trànsit. A la Regió Sanitària de les Terres de l'Ebre s'han atès 3 persones per intoxicacions, 1 per agressió i 2 per accident de trànsit.

"Les ferides invisibles que ha deixat el confinament als malalts d'alzheimer" "Atenció: Les dades de defuncions i nous contagis per coronavirus a TGN"