Exterior de l'empresa BASF

BASF presenta el primer premi mundial per empreses que desenvolupen aplicacions amb impressió 3D

Les empreses interessades en presentar-se als premis tenen temps fins al 28 de març de 2021

L'empresa BASF ha creat el primer concurs mundial per empreses emergents que desenvolupen noves aplicacions amb impressió 3D. A través de la marca de BASF 3D Printing Solutions, Forward AM, s'ha creat el 'Premi a la Innovació de Forward AM'. L'objectiu d'aquest guardó és accelerar l'adopció de la fabricació additiva donant suport el treball d'emprenedors pioners, creadors d'idees innovadores, sostenibles i escalables que aprofiten les possibilitats úniques de la impressió 3D.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Les empreses líders de la indústria AMPOWER, AMT, Autodesk, HP, Photocentric, Sculpteo i Ultimaker. AM Ventures, BASF Venture Capital GmbH, Deloitte i Women in 3D Printing —patrocinadores del concurs—, juntament amb Forward AM, seleccionaran les empreses i oferiran sessions d'orientació d'experts i atorgaran als guanyadors accés al seu catàleg de productes i serveis per un total de 185.000 euros.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Les empreses interessades a presentar-se als premis tenen temps fins al 28 de març de 2021. En aquest sentit, empreses d'arreu del món poden presentar la seva candidatura a través de la pàgina web de Forward AM. Així mateix, a les xarxes socials, es pot trobar el concurs pel hashtag #ForwardAMaward

Premis per als finalistes i el guanyador

El 'Premi a la Innovació de Forward AM' oferirà al guanyador del concurs l'oportunitat de conèixer als inversors de capital de risc d'AM Ventures i BASF Venture Capital GmbH en una sessió específica. Pel que fa al premi econòmic, els finalistes  rebran 20.000 euros en concepte de béns i serveis, juntament amb una xarxa de contactes industrials de primer nivell, formació i exposició de màrqueting. El guanyador, a més, rebrà el 'Gran Premi' de 80.000 euros en concepte de béns i serveis, a escollir entre el catàleg de patrocinadors. 

D'altra banda, també hi ha el 'Premi a la Sostenibilitat de Deloitte Sustainbility' que ofereix 10.000 euros en efectiu a l'empresa emergent amb la millor estratègia de sostenibilitat, mentre que el 'Premi del Públic' premiarà a l'empresa que aconsegueixi el vot de l'audiència a la final de juny, amb 15.000 euros addicionals en concepte de béns i serveis.