Benjamin Hepfer arrossega gairebé vint anys d'experiència a l'empresa BASF.

L'alemany Benjamin Hepfer, nou responsable del Centre de Producció de BASF a Tarragona

L'enginyer alemany substitueix l'anterior director, Rodrigo Cannaval

L'empresa d'origen alemany BASF  ha anunciat un canvi en els llocs de responsabilitat  del Centre de Producció que té localitzat a la carretera N-340, a l'altura de  La Canonja. Benjamin Hepfer es converteix en el nou responsable del centre tarragoní en substitució de Rodrigo Cannaval.

Nascut el 1977, Hepfer  és un enginyer químic alemany per la Universitat de Mannheim i màster en Administració d'Empreses. Incorporat a la companyia el 2003  al país germànic, ha passat aquests divuit  anys en diversos països i centres de producció on ha ocupat diversos càrrecs.

Divuit anys de carrera que fan parada a Tarragona

El nou director del Centre de Producció ja lidera l'empresa a Tarragona des de l’1 de maig  d’aquest any, però no ha estat fins al juliol que s’ha pogut instal·lar a la planta a causa de la pandèmia  del coronavirus. Les seves responsabilitats  prèvies s'han centrat en les àrees tècniques de BASF a escala global, donant suport a la majoria de divisions operacionals de caràcter de manteniment, tecnològics, d’operacions, negocis i corporatius.