Repsol concedirà enguany 20 beques de 800 euros per a estudiants de FP

Els ajuts són per a graus mitjans i superiors | Es poden sol·licitar des del 30 de maig fins al 16 d'octubre
Les beques de la Fundació Repsol ajudaran a una vintena d'estudiants de Formació Professional | Cedida

Una vintena d'estudiants de Formació Professional de la demarcació de Tarragona rebran beques de 800 euros per cursar els seus estudis del curs 2019-2020. Aquest és el plantejament amb què Repsol —des de la seva fundació i el complex industrial del territori— ha engegat una nova convocatòria dels ajuts acadèmics de cara al pròxim any. «L'objectiu és promoure i facilitar l'FP com a opció educativa i millorar la capacitat d'ocupabilitat dels joves», han valorat des de la companyia.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Quinze d'aquests ajuts corresponen a Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS). Els cinc restants, a graus mitjans. Ja es poden sol·licitar les beques des d'aquest dijous, 30 de maig, i el termini resta obert fins al dia 16 d'octubre. Els becats l'any anterior també poden tornar a presentar-se a la convocatòria, i un 10% d'aquests ajuts es preveuen destinar a estudiants amb discapacitat, per tal d'afavorir la seva integració social i laboral.

Les beques de la Fundació Repsol es limiten a una desena de cicles formatius de grau mitjà i superior

Aquesta iniciativa també es repeteix a altres punts de la geografia espanyola, però en el cas de la demarcació Tarragona afavorirà a alumnes de la capital i també de Reus, Valls i Vila-seca. A més, la convocatòria limita les sol·licituds a un ventall limitat d'onze cicles formatius diferents, corresponents a diverses àrees de treball molt variades. Els estudiants que poden optar a la beca són els que cursen FP en Electricitat i electrònica, Fabricació mecànica, Instal·lacions i manteniment, Edificació i obra civil, Energia i aigua, Química, Informàtica i comunicacions, Administració i gestió, Comerç i màrqueting, Sanitat i seguretat i Medi ambient.

A més, Repsol matisa que, dels estudiants becats en grau mitjà i grau superior, el que tregui millor nota en cada cas durant el curs vinent rebrà un afegit de 300 euros «com a reconeixement al seu esforç» cadascun l'octubre del 2020.

També et pot interessar

"🚭REPORTATGE: «El tabac és la primera droga que activa el circuit de les addiccions»" "IMPORTANT: Premien 6 empreses químiques de TGN per la seva seguretat"