Imatge cartell indicatiu Hospital Joan XXIII

Presenten una campanya per col·laborar en la investigació científica al Camp de Tarragona

L’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili vol recaptar 36.500 euros en quinze dies

L’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) presenta un nou projecte dirigit a les famílies del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre per refinançar la recerca científica al territori. Es tracta d'una campanya de mecenatge que servirà per aprofundir en la investigació de la Covid-19, amb l'objectiu de recaptar 36.500 euros en quinze dies.

La crisi del coronavirus ha provocat que el sistema sanitari del nostre país, encapçalat pels seus professionals, hagi hagut de fer grans esforços per donar resposta a aquesta pandèmia que ha trasbalsat a la societat de dalt a baix. Mentre han anat avançant els dies i les fases de l'emergència sanitària, s'han posat de manifest una sèrie d'idees o reclamacions, i una d'elles és la importància de la recerca científica per gestionar crisis del nivell de la Covid-19.

Al Camp de Tarragona existeixen centres d'investigació del més alt nivell, com és el cas de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV), integrat per investigadors dels hospitals de referència del territori, com l’Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII, l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, el Grup Pere Mata i la Universitat Rovira i Virgili.

Des de l'inici de la pandèmia han estat molt els investigadors de la institució que han proposat projectes de recerca i accions per aportar solucions, de la manera més immediata, als efectes i conseqüències de la crisi de la Covid-19.

36.500 euros en quinze dies

L'IISPV ha creat doncs una campanya de mecenatge sota el nom de '365 % IISPV', amb l'objectiu de recaptar 36.500 euros a través de 365 famílies que donin 100 euros cadascuna. La campanya s'iniciarà el pròxim 16 de juny i finalitzarà el dia 30 de juny. D'aquesta manera, coincidint simbòlicament amb la xifra a recaptar, en quinze dies, 365 hores, es pretén arribar a aquest objectiu. Les donacions es podran fer a través de la pàgina web i per a més informació, també es pot consultar a la pàgina web de l'IISPV. Per fer-ne la màxima difusió, la campanya es promocionarà per les xarxes socials amb els hashtags #365%IISPV i #repteIISPV.

L'Institut també ha detallat que, com a senyal d'agraïment, les famílies compromeses rebran un certificat acreditatiu de la donació i de compromís amb la recerca, una foto dedicada, així com una visita a les instal·lacions de l'IISPV per conèixer de primera mà la recerca que s'hi fa. Com a família compromesa amb la recerca, també rebran informes de tots els avenços científics que s'estan duent a terme a l'IISPV.


Comentaris