Més de 30 càmpings de Tarragona i l'Ebre reben el segell de 'Turisme Segur' contra la Covid-19

Tarragona és la província de tot l'Estat amb més establiments amb aquest certificat
Una família netejant un càmping a Tarragona. | TarragonaDigital
 

Un total de 34 càmpings de la Costa Daurada, les Terres de l'Ebre i les Muntanyes de Prades han rebut el certificat de 'Turisme Segur' contra la Covid-19 que atorga l'Institut de Qualitat Turística Espanyola. El segell es concedeix als establiments turístics que hagin implantat totes les mesures i sistemes de prevenció de riscos per a la salut recomanats durant la pandèmia després d'una auditoria exhaustiva per verificar el compliment dels requisits.

Amb aquests 34 càmpings reconeguts com a 'Covid Free', Tarragona esdevé la província estatal líder en aquestes distincions entre els seus establiments. Els certificats avalen les comarques de Tarragona com un entorn segur on passar les vacances per als potencials visitants, i se suma al fet que el territori és una de les regions amb menys incidència del virus des de l'onada inicial del mes de març.

Tarragona, líder en càmpings 'Covid Free' en tot l'Estat

El president de l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada, Joan Anton, ha reivindicat el missatge que «els nostres càmpings són segurs» i ha convidat als visitants a «passar uns dies de desconnexió en família sense risc» de contagis. La trentena d'establiments distingits suposen més del 50% del total de negocis del sector a Tarragona, i Anton ha volgut reconèixer «tots els esforços» extraordinaris que han hagut de fer els empresaris.

Més enllà dels segells concedits, el 100% dels càmpings tarragonins han aconseguit reobrir les seves portes i tots ells compleixen fil per randa amb les recomanacions sanitàries i preventives establertes per la Generalitat.

"Atenció: Ja es coneixen els guanyadors del concurs de dibuix del Port de Tarragona!" "Urgent: Últimes dades d'avui dijous sobre el coronavirus a Tarragona"