Carles Navarro, president de Feique

Carles Navarro (BASF), reelegit com a president de la Feique

Navarro ha estat escollit per unanimitat per l'Assemblea General de la Federació durant un període de dos anys

La Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (Feique) ha tornat a ser elegit com a president Carles Navarro, director general de BASF Espanya i màxim responsable de les activitats del grup a la península ibèrica. Navarro ha estat escollit per unanimitat per l'Assemblea General de la Federació durant un període de dos anys, segons ha informat Feique en un comunicat.

A més de ser el màxim representant de Feique, Navarro és president de la Comissió de Desenvolupament Sostenible i Medi Ambient de la Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials (CEOE) i, des de 2019, assumeix la presidència del Saló Internacional Expoquimia, de Fira de Barcelona.

Juntament amb el president, ha estat reelegida la cúpula directiva de Feique amb la reelecció de tres dels seus quatre vicepresidents: Joan Roget (Fedequim); José Luis Bernal (Repsol); Romás Olleros (Farmaindustria); i el nou nomenament de Paloma Alonso (CEPSA Química), i, com tresorer, continua al capdavant José María Revuelta (Nippon Gases).

Enginyer Químic per l'Institut Químic de Sarrià (IQS) i màster en Direcció de Marketing per l'Escola Superior d'Administració d'Empreses (Esade), Navarro es va incorporar al Grup BASF l'any 1989 ocupant diferents càrrecs de responsabilitat en l'àmbit tècnic i comercial de BASF Espanyola.

El  2004 va assumir la direcció general de poliuretans a Turquia i el 2009 va tornar a Espanya com a director comercial fins que va ser nomenat  president de BASF Canadà el 2013. L'any 2016 va tornar a Espanya com a director general de BASF Espanyola.


Comentaris